Skip to content

Sanna-Mari Kuusisto

Puheterapeutti, FM

Minulla on kokemusta niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin puheterapeuttisesta kuntoutuksesta. Tällä hetkellä pääosa asiakkaistani on esiopetus- ja kouluikäisiä, mutta työskentelen mielelläni kaikenikäisten kanssa. Suunnittelen tarvittaessa yksilöllisesti kullekin asiakkaalle sopivia harjoitusmateriaaleja, mutta terapiassa voidaan hyödyntää myös esimerkiksi päivähoidosta tai kotoa tuttuja pelejä tai leluja tai vaikka lähteä yhdessä ulos tekemään luontobongausta. Terapia voi toteutua myös osin tai kokonaan etäterapiana tietokoneen välityksellä.

Mielestäni yhteistyö asiakkaan lähiyhteisön (esim. perhe, päiväkoti tai koulu) kanssa on tärkeä osa kuntoutusta. Siksi pyrinkin tekemään yhteistyötä lähiyhteisön voimavarojen niin salliessa säännöllisesti. Kuntoutuksen tavoitteet asetetaan kuntoutusjakson alussa yleensä yhdessä kuntoutujan ja hänen läheistensä kanssa ja tavoitteista pyritään saamaan sellaiset, että ne ovat saavutettavissa mahdollisimman hyvin ja hyödyttävät kuntoutujaa hänen omassa arjessaan. 

Nautin työssäni erityisesti erilaisten ihmisten aidosta kohtaamisesta ja siitä kun saan nähdä miten terapiassa opitut taidot nivoutuvat osaksi asiakkaan arkea. Pidän yllä ammattitaitoani kouluttautumalla säännöllisesti ja tällä hetkellä opiskelen työn ohessa ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi.

Osaaminen

MENETELMÄT JA KOULUTUKSET

Toimipiste

Yhteystiedot

Kysy hoidosta terapeutiltamme henkilökohtaisesti.

Ajanvaraus