Aihe: Koulutukset

PRT-menetelmä

Järjestämme 22-23.2.2018 viime vuoden tapaan käyttäytymisanalyysiin perustuvan PRT-menetelmäkoulutuksen. PRT-menetelmän lähtökohtana on lapsen oman motivaation hyödyntäminen vuorovaikutuksen ja kommunikaation ydintaitojen harjoitteluun. Menetelmä on alunperin kehitetty autisminkirjon häiriöiden kuntoutukseen, mutta sitä voi soveltaa lähes kaikenlaisessa puheterapiassa.

Kouluttajana toimii jälleen puheterapeutti ja PRT-ohjaaja Johanna Ikonen ja koulutus järjestetään Helsingin Ruoholahdessa Kaapelitehtaalla. Kauempaa tulevia osallistujia silmällä pitäen ensimmäinen koulutuspäivä alkaa vasta kello 10. Koulutushinta sisältää materiaalit, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä Hima & Salin erinomaisen lounaan.

Ilmoittaudu

Viime vuonna koulutus oli erityisen suosittu ja tällä kertaa paikkoja on huomattavasti vähemmän. Ilmoittaudu pian, jotta varmistat paikkasi koulutuksessa. Tarkemmat yksityiskohdat ja ilmoittautumisohjeet löydät koulutukset-osiostamme.

CogniMed järjestää erilaisia menetelmäkoulutuksia omille puheterapeuteille, jotta puheterapia perustuu parhaaseen mahdolliseen tietoon ja osaamiseen. Tarjoamme puheterapiaa tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Puheterapian lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat psykologipalvelut ja työnohjaus.

Recent Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter.