Aihe: Tiedotus

Taustaa

Toimintamme käynnistyi laajemmin 2016 syksyllä, jolloin aloitimme Kelan kustantaman puheterapian palveluntuottajana pääkaupunkiseudulla ja tammikuussa 2017 toiminta laajeni Turkuun. Tällä hetkellä CogniMed työllistää 17 terveydenhuollon ammattilaista ja hoidamme kuukausittain yli 600 kuntoutus- ja arviointikäyntiä sekä järjestämme erilaisia menetelmäkoulutuksia puheterapeuteille. CogniMed on osa yli 40-vuotiasta Valmennuskeskusta, jonka kanssa jaamme keskeiset arvot ja toimintaperiaatteet.

Psykologipalvelut

Olemme laajentaneet lokakuun alusta toimintaamme psykologipalveluihin. Jatkossa voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja esimerkiksi kehityksen arviointiin, kuntoutuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Psykologimme tekevät myös kouluvalmiusarvioita, jotka tulevat kyseeseen esimerkiksi tilanteessa, jolloin mietitään koulun aloittamista vuotta aiemmin. Tarjoamme myös laajemmin oppimisvaikeuksien arviointiin ja kuntoutukseen liittyviä palveluita. Psykologeillemme voitte varata ajan palvelunumerosta tai suoraan nettiajanvarauksen kautta.

Tervetuloa!

Petri Kaisamatti
Olen CogniMedin perustaja ja toimitusjohtaja. Kliininen työni puheterapeuttina keskittyy pääasiassa puheen tuoton vaikeuksiin ja lasten kehitykselliseen dyspraksiaan.
Recent Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter.