Skip to content
Puheterapeutti Aurora Salonen

Aurora Salonen

Puheterapeutti, FM

Puheterapeuttina pyrin luomaan inspiroivan ja kannustavan ympäristön kuntoutuksen tueksi. Olen luonteeltani myönteinen ja lempeä, ja uskon vahvasti, että turvallinen ilmapiiri ja onnistumisen kokemukset ovat avainasemassa tehokkaassa puheterapiassa. Persoonallisuuteni heijastuu työskentelyyni positiivisena asenteena, innostuneisuutena ja energisyytenä. 

Kiinnostukseni ulottuu kaikenikäisiin asiakkaisiin, ja minulla on kokemusta mm. lasten äänteellisestä kuntoutuksesta, sanaston kehittämisestä sekä puheen sujumattomuuden ja epäselvän puheen kuntoutuksesta. Koen AAC-keinojen, kuten kuvien ja tukiviittomien, käyttämisen olevan ensisijaisen tärkeä osa puheterapiaa. Erityisen kiinnostunut olen pienten lasten kuntoutuksesta.

Uskon, että terapian tavoitteiden saavuttaminen onnistuu parhaiten yksilöllisiä mielenkiinnon kohteita hyödyntämällä. Työskentelen mielelläni asiakkaideni ja heidän lähiympäristönsä kanssa yhteistyössä, jotta terapiassa harjoitellut taidot voivat juurtua osaksi arkea. Ylläpidän työssäni lempeän tavoitteellista otetta ja huomioin asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tavoitteeni on olla vahvasti asiakkaan tukena ja jakaa yhdessä ilon hetket onnistumisista!

Ydinosaaminen

MUU KOKEMUS JA KIINNOSTUKSEN KOHTEET

MENETELMÄT JA KOULUTUKSET

Toimipiste

Yhteystiedot

Kysy hoidosta terapeutiltamme henkilökohtaisesti.

Ajanvaraus