TOIMIPISTEET

Cognimed Helsinki

PUHETERAPIA | TOIMINTATERAPIA | PSYKOLOGIPALVELUT

Helsinki | Espoo | Vantaa

kelafpa_white

Virallinen palveluntuottaja

Osoite

  • Hitsaajankatu 24, sisäänkäynti Opus 2.
    00810 Helsinki

Aluepäällikkö

Varaa aika terapeutille puhelimitse tai sähköpostilla. Tiedustelut Kelan maksamaan puheterapiaan puhelimitse.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Herttoniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Toimitilat ovat modernit ja sopivat erinomaisesti koko palveluvalikoimaan. Toimipisteessä työskentelevät puhe- ja toimintaterapeutit sekä psykologit.

Kuntoutuspalveluiden esimiehenä toimii aluepäällikkö Immi Soisalo. Voit soittaa vapaista paikoista esimerkiksi Kelan puheterapiaan suoraan häneltä 050 477 5529 tai sähköpostitse info@cognimed.fi. 

Puheterapia

Tarjoamme Itä-Helsingistä käsin Kelan kustantamaa puheterapiaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Terapeuttimme tekevät myös koti-, koulu- ja päiväkotikäyntejä koko eteläisen vakuutuspiirin alueella. Meiltä löydät osaavat ja hyvin koulutetut terapeutit, jotka ovat motivoituneita ja osaavat ottaa asiakkaan tarpeet kokonaisuudessaan huomioon.

toimintaterapia-huone-helsinki
Toimintaterapiahuone

Toimintaterapia

Vastaanotolta löydät laadukkaat ja kattavat välineet laadukkaaseen sensomotoriseen kuntoutukseen sekä kokeneet ja osaavat toimintaterapeutit. Olemme Kelan toimintaterapian palveluntuottaja lapsille ja nuorille sekä voit tulle meille Helsingin kaupungin toimintaterapian palvelusetelillä (PSOP).

Psykologipalvelut

Kokeneet psykologimme arvioivat lasten ja nuorten taitotason, jos lapsella epäillään esimerkiksi oppimisvaikeuksia. Tutkimukseen sisältyy yleensä 3-5 tapaamista, jonka jälkeen voidaan suunnitella oppimista helpottavia tukitoimia. Teemme myös lukivaikeustodistuksia yo-tutkimuksiin, mikäli siihen on tutkimuksissa perusteet.

Asiantuntijat

Puheterapeutit

cognimed-tunnus-elementti

Helsingin toimipisteemme puheterapeutit.

Psykologit

cognimed-tunnus-elementti

Helsingin toimipisteen psykologit

Toimintaterapeutit

cognimed-tunnus-elementti

Helsingin toimipisteen toimintaterapeutit

Kirjoita hakusi ja paina Enter.