Skip to content

Toimipisteet

Cognimed Helsinki

Helsinki, Vantaa ja pääkaupunkiseutu

Osoite

Aluepäällikkö

immi soisalo

Immi Soisalo

Yhteystiedot & Ajanvaraus

Tiedustelut Kelan maksamaan puheterapiaan puhelimitse.

Toimipisteestä

Toimipiste sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Herttoniemessä Opus Business Parkissa. Tilat ovat modernit, esteettömät, äänieristetyt ja rakennettu nimenomaisesti puhe- ja toimintaterapiaa ajatellen. Toteutamme Helsingistä käsin puhe- ja toimintaterapiaa sekä Kelan NUOTTI-valmennusta. Hallintomme työskentelee myös pääasiassa Helsingin toimipisteeltä käsin.

Puheterapia

Olemme Kelan kustantaman puheterapian palveluntuottaja Helsingissä ja lisäksi toteutamme puheterapiaa kuntien sekä HUS:in maksusitoumuksilla. Puheterapeutit ovat kouluttautuneet laaja-alaisesti kielellisten taitojen, puheen tuoton, vuorovaikutuksen ja syömisen kuntoutukseen sekä PRT-menetelmään. Toimipisteellä työskentelee yli 20 puheterapeuttia, jotka liikkuvat lisäksi ympäryskuntiin.

Toimintaterapiahuone, Helsinki

Toimintaterapia

Helsingistä löydät erittäin kokeneet toimintaterapeutit, jotka ovat jatkokouluttautuneet muun muassa SI-menetelmään ja neuropsykiatriseen kuntoutukseen. Olemme Kelan kustantaman toimintaterapian palveluntuottaja ja toteutamme myös Helsingin PALSE-palveluseteleitä sekä HUS:in maksusitoumuksia. Toimintaterapeuttimme tekevät myös Kelan NUOTTI-kuntoutusta ja Helsingin kaupungin ADL-kuntoutusta.

Asiantuntijat

Helsingin toimipisteemme työntekijät.

Osaaminen

Ammattinimike