Puheterapia

Kelan puheterapiaa kaikenikäisille

Helsinki | Espoo | Vantaa | Turku

kela-fpa-logo

Virallinen palveluntuottaja

Elämänlaatua puheterapialla

cognimed-tunnus-elementti

Puheterapian avulla parannamme asiakkaidemme toimintakykyä ja elämänlaatua. Olemme Kelan puheterapian virallinen palveluntuottaja pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Puheterapeuttimme liikkuvat myös asiakkaan luokse, esim. päiväkodeissa suurten kaupunkien lähikunnissa. Voit tulla puheterapiaan KELA:n, sairaanhoitopiirin tai kunnan maksusitoumuksella. Voit myös hakeutua itse yksityiselle puheterapeutille arvioon tai kuntoutukseen.

Yksilöllistä puheterapiaa

Puheterapiaa voidaan toteuttaa monin eri tavoin. Me keskitymme aina pelkän diagnoosin sijaan kunkin asiakkaan yksillöllisiin tarpeisiin. Puheterapian tavoitteet sovitaan aina yhdessä asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa. Puheterapeuttimme kouluttautuvat kohtamaan monenlaisia vaikeuksia, joista tyypillisimmät liittyvät puheen tuottoon, ymmärtämiseen ja vuorovaikutukseen. Ammattilaisina hallitsemme koko puheterapian kentän.

Kelan kustantama puheterapia

CogniMed on Kelan puheterapian virallinen palveluntuottaja Uudellamaalla ja Turussa. Suomessa vaativin kuntoutus on keskitetty Kelan vastuulle ja vaatimukset ovat siten asetettu korkealle. Me olemme erikoistuneet nimenomaan puheterapiaan, ja meiltä löydät uusimman tiedon ja taidon vaativaankin kuntoutukseen. Ei ole yhdentekevää, että miten ja millä välineillä kuntoutusta tehdään.

Toimipisteet

cognimed-tunnus-elementti

Tarjoamme puheterapiaa pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella.

Helsinki, Espoo ja Vantaa

Helsingin toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Herttoniemessä, osoitteessa Hitsaajankatu 24.  Terapeuttimme liikkuvat myös Espoossa ja Vantaalla tehden koti-, päiväkoti- ja koulukäyntejä. Herttoniemessä tehdään puhe- ja toimintaterapiaa.

Espoo

Vastaanottomme sijaitsee Espoon Westendissä, osoitteessa Westendintie 1. Puheterapeutit tekevät koti-, päiväkoti- ja koulukäyntejä muun muassa Lauttasaaressa, Tapiolassa, Laajalahdessa, Leppävaarassa, Niittykummussa, Haukilahdessa ja Matinkylässä. Toimipisteellä toimii vain puheterapeutteja.

Turku

Vastaanottomme sijaitsee Turun Orikedossa osoitteessa Messinkikatu 2. Turussa tarjoamme lisäksi koteihin ja päiväkoti- sekä koulukäynneillä.  Puheterapeutit tekevät käyntejä myös Turun lähikunnissa – katso tarkat tiedot toimipisteemme sivulta. Turussa palveluihimme sisältyy vain puheterapia.

Tampere

Vastaanottomme sijaitsee Lähdesjärvellä osoitteessa Postitorvenkatu 16. Tampereella tarjoamme puheterapiaa vastaanotolla, koteihin ja päiväkoti- sekä koulukäynneillä.  Puheterapeutit tekevät käyntejä myös Tampereen lähikunnissa – katso tarkat tiedot toimipisteemme sivulta.

Puheterapian tietopankki

Meille ja terapeuteillemme jatkuva kehitys on yksi toimintamme kulmakivistä. Meiltä saat aina vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja terapeuttimme tärkein tehtävä on perustella juuri teille, että mitä puheterapiassa tehdään ja miksi.

Hyödynnämme puheterapiassa sekä perinteisiä materiaaleja että uusimpia saatavilla olevia sähköisiä sisältöjä ja teknisiä apuvälineitä. Tutustu kokoamaamme puheterapian tietopankkiin, josta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Kiinnostuitko puheterapiasta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (010 504 9200) ja varaa aika tai kysy lisää.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.