Skip to content

Kelan puheterapiaa kaiken ikäisille

Puheterapia

HELSINKI | ESPOO | VANTAA | TURKU | TAMPERE

Elämänlaatua

Puheterapialla

Puheterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, jonka avulla parannamme asiakkaidemme toimintakykyä ja elämänlaatua. Tyypillisimmät puheterapialla kuntoutettavat haasteet liittyvät puheen ymmärtämiseen, tuottoon ja vuorovaikutuksen haasteisiin. Olemme Kelan virallinen puheterapian tuottaja pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Lisäksi terapeuttimme liikkuvat asiakaskäynneillä päiväkodissa, koulussa ja kotona.

Toimipisteet

Helsinki & Vantaa

Espoo

Turku

Tampere

Verkkoajanvaraus

Jos maksat terapian itse (ei KELAN:n kustantama), voit tarkistaa helposti verkosta vapaat ajat puheterapeutille. Mikäli aikoja ei löydy, kysy aikoja suoraan asiakaspalvelusta, 010 504 9200.

Syvä osaaminen

Cognimed on erikoistunut puheterapiaan, mikä näkyy laaja-alaisena erityisosaamisena. Meillä on uusin tieto, taito ja välineet vaativaankin kuntoutukseen. Toteutamme puheterapian aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja kuntoutussuunnitelman mukaan.   

Kelan puheterapia

Olemme Kelan virallinen palveluntuottaja pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Toteutamme puheterapiaa myös alueiden kuntien ja sairaanhoitopiirien sopimuksilla sekä otamme myös itse maksavia asiakkaita.

Puheterapian

Tietopankki

Meiltä saat aina vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja terapeuttimme tärkein tehtävä on perustella juuri teille, että mitä terapiassa tehdään ja miksi. Tutustu kokoamaamme puheterapian tietopankkiin, josta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.