Skip to content

Tuotteet

Hauskat kielipelit lapsille

Pelit

Cognimedin kehittämät ja ammattilaisten suunnittelemat pelit sopivat hyvin kielellisten taitojen ja sanavaraston harjoitteluun puheterapiassa, kotona, kouluissa tai päiväkodeissa.

Ilmainen lautapeli

Eläinpeli

Eläinpeli on perussanaston harjoitteluun tarkoitettu lautapeli, joka kehitettiin puheterapeuttien tarpeisiin. Pelin tempo on nopea ja se on helposti muokattavissa pituuden sekä vaikeustason suhteen. Sisältö on tehty lapsille hauskaksi ja samalla motivoivaksi. Peli on ilmainen, joten sitä ei voi kaupallistaa tai muokata, mutta kysymyskortteja voi halutessaan tehdä lisää lapsen tarpeiden mukaan. Peliä voi pelata monipuolisesti eri-ikäisten lasten kanssa aina päiväkodista kouluun.

Ipad / Iphone peli

Sanatris

Sanatris on kehitetty pääasiassa sanavaraston ja käsitteiden harjoitteluun. Pelissä on sisäänrakennettu puhetuki, joka toimii yhdessä kuvasymbolien kanssa erinomaisesti. Voit harjoitella niin substantiivi kuin verbisanastoa ja erilaisia käsitteitä. Tärkeintä on saada aikaan suuri määrä toistoa, jotta lapsen taitotaso kehittyisi. Peliä voidaan käyttää myös suomenkielen harjoitteluun, mikäli pelaaja harjoittelee suomea esimerkiksi toisena kielenä.