Toimintaterapia

Kelan toimintaterapiaa kaikenikäisille

Helsinki | Espoo | Vantaa

kela-fpa-logo

Virallinen palveluntuottaja

Yksilöllistä toimintaterapiaa

cognimed-tunnus-elementti

Toimintaterapia on kuntoutusta, jossa tavoitteena on mahdollistaa asiakkaalle mielekäs ja sujuva arki. Toimintaterapian tavoitteet ja toteutustavat suunnitellaan vastaamaan asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja ne sovitaan aina yhdessä asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa. Toimintaterapeutilamme on osaamista kohdata monenelaisia arjen haasteita, jotka liittyvät esimerkiksi kotielämään, koulunkäyntiin, sosiaalisiin tilanteisiin ja vapaa-ajan viettämiseen.

Kokeneet toimintaterapeutit

Meiltä saat osaavat ja kokeneet toimintaterapeutit Kelan toimintaterapiaan. Olemme Helsingin kaupungin palvelusetelin virallinen palveluntuottaja. Vastaanottomme on hyvien kulkuyhteyksien päässä Herttoniemen metroaseman lähellä ja vastaa kaikkiin modernin toimintaterapian tarpeisiin. 

Toimintaterapian tietopankki

Toimintaterapeuteillemme jatkuva kehitys on yksi toimintamme kulmakivistä. Meiltä saat aina vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja terapeuttimme tärkein tehtävä on perustella juuri teille, että mitä toimintaterapiassa tehdään ja miksi.

Hyödynnämme toimintaterapiassa sekä perinteisiä materiaaleja että uusimpia saatavilla olevia sähköisiä sisältöjä ja teknisiä apuvälineitä. Tutustu kokoamaamme toimintaterapian tietopankkiin, josta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Toimipisteet

cognimed-tunnus-elementti

Tarjoamme toimintaterapiaa Helsingin toimipisteessämme.

Helsinki, Espoo ja Vantaa

Pääkaupunkiseudun vastaanottomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä, osoitteessa Hitsaajankatu 24. Tilat ovat modernit ja sopivat erinomaisesti toimintaterapiaan ja meillä on kattava sensomotorinen välineistö. Terapeuttimme liikkuvat myös Espoossa ja Vantaalla tehden koti-, päiväkoti- ja koulukäyntejä.

Toimipisteet

cognimed-tunnus-elementti

Tarjoamme toimintaterapiaa pääkaupunkiseudulla.

Helsinki, Espoo ja Vantaa

Pääkaupunkiseudun vastaanottomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä, osoitteessa Hitsaajankatu 24. Tilat ovat modernit ja sopivat erinomaisesti toimintaterapiaan. Terapeuttimme liikkuvat myös Espoossa ja Vantaalla tehden koti-, päiväkoti- ja koulukäyntejä.

Kiinnostuitko toimintaterapiasta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (010 504 9200) ja varaa aika tai kysy lisää.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.