Skip to content

Kelan toimintaterapiaa kaiken ikäisille

Toimintaterapia

HELSINKI | ESPOO | VANTAA

Yksilöllistä

Toimintaterapiaa

Toimintaterapia on kuntoutusta, jossa tavoitteena on mahdollistaa asiakkaalle mielekäs ja sujuva arki. Toimintaterapian tavoitteet ja toteutustavat suunnitellaan vastaamaan asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja ne sovitaan aina yhdessä asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa. Toimintaterapeutilamme on osaamista kohdata monenelaisia arjen haasteita, jotka liittyvät esimerkiksi kotielämään, koulunkäyntiin, sosiaalisiin tilanteisiin ja vapaa-ajan viettämiseen.

Tule käymään

Pääkaupunkiseudun vastaanottomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä, osoitteessa Hitsaajankatu 24. Tilat ovat modernit ja sopivat erinomaisesti toimintaterapiaan ja meillä on kattava sensomotorinen välineistö. Terapeuttimme liikkuvat myös Espoossa ja Vantaalla tehden koti-, päiväkoti- ja koulukäyntejä.

Kelan toimintaterapia

Meiltä saat osaavat ja kokeneet toimintaterapeutit Kelan toimintaterapiaan. Olemme Helsingin kaupungin PALSE-palvelusetelin virallinen palveluntuottaja. Vastaanottomme on hyvien kulkuyhteyksien päässä Herttoniemen metroaseman lähellä ja vastaa kaikkiin modernin toimintaterapian tarpeisiin.

Toimintaterapian

Tietopankki

Meiltä saat aina vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja terapeuttimme tärkein tehtävä on perustella juuri teille, että mitä toimintaterapiassa tehdään ja miksi. Tutustu kokoamaamme toimintaterapian tietopankkiin, josta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.