NUOTTI-valmennus

Kelan kuntoutusmuoto 16-29-vuotiaille

Helsinki | Espoo | Vantaa

kelafpa_white

Virallinen palveluntuottaja

Henkilökohtaista valmennusta

cognimed-tunnus-elementti

NUOTTI on Kelan uusi matalan kynnyksen ammatillinen kuntoutusmuoto 16-29-vuotiaille, jotka ovat 1) ilman opiskelu- tai työpaikkaa, 2) eivät suorita ase- tai siviilipalvelusta tai vietä suunniteltua välivuotta ja 3) joiden toimintakyky on heikentynyt. Nuotti-valmennuksessa asiakkaalle nimetään oma henkilökohtainen valmentaja, jonka voit valita vapaasti Kelan palveluntuottajista. Valmentajan kanssa sovitaan yhdessä tavoitteet, joilla pyritään edistämään aktiivisuutta ja tukemaan oman tulevaisuuden suunnittelua.

Valmennuksesta

NUOTTI-valmennus sisältää 20 tunnin tapaamista, jotka tapahtuvat kasvokkain tai etäyhteydellä. Valmennus tapahtuu viiden kuukauden aikana ja ne toteutuvat pääsääntöisesti nuorelle tutuissa arkiympäristöissä. Tarvittaessa käynneillä paikalla voi olla myös nuoren verkostoon kuuluvia tahoja. Valmennukseen osallistuneet ovat itse kokeneet saaneensa konkreettista apua, tukea ja voimavaroja arjen haasteiden kanssa.

Hakeminen

Ensimmäinen askel kohti valmennusta on soittaminen Kelan palvelunumeroon (p. 020 692 205). Hakijan täytyy kertoa halukkuudesta NUOTTI-valmennukseen. Hakemus voidaan tehdä suullisesti puhelimessa ilman lääkärin lähetettä ja tarvittaessa hakemuksen voi tehdä nuoren läheinen tai jokin yhteistyötaho. Voimme tarvittaessa auttaa hakemuksen tekemisen kanssa ja olemme NUOTTI-valmennuksen palveluntuottaja pääkaupunkiseudulla. Valmentajamme ovat kokeneita ja pitkälle koulutettuja oman alansa osaajia.

Toimipisteet

cognimed-tunnus-elementti

Tarjoamme NUOTTI-valmennusta Helsingin toimipisteessämme.

Helsinki, Espoo ja Vantaa

Pääkaupunkiseudun vastaanottomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä, Laivalahdenkatu 2b. Tilat ovat modernit ja sopivat erinomaisesti toimintaterapiaan ja meillä on kattava sensomotorinen välineistö. Terapeuttimme liikkuvat myös Espoossa ja Vantaalla tehden koti-, päiväkoti- ja koulukäyntejä.

Kiinnostuitko NUOTTI-valmennuksesta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (010 504 9200) ja varaa aika tai kysy lisää.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.