Skip to content

Kelan kuntoutusmuoto 16-29-vuotiaille

Nuotti-valmennus

HELSINKI – HERTTONIEMI

Henkilökohtaista

Valmennusta

NUOTTI on Kelan uusi matalan kynnyksen ammatillinen kuntoutusmuoto 16-29-vuotiaille, joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa tai joiden toimintakyky on heikentynyt. Nuotti-valmennuksessa asiakkaalle nimetään oma henkilökohtainen valmentaja, jonka voi valita vapaasti Kelan palveluntuottajista. Valmentajan kanssa sovitaan yhdessä tavoitteet, joilla pyritään edistämään aktiivisuutta ja tukemaan oman tulevaisuuden suunnittelua. Olemme NUOTTI-valmennuksen palveluntuottaja pääkaupunkiseudulla ja valmentajamme ovat kokeneita ja pitkälle koulutettuja oman alansa osaajia.

Tule käymään

Vastaanottomme sijaitsee Helsingin Herttoniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, osoitteessa Hitsaajankatu 24. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (010 504 9200), varaa aika tai kysy lisää.

Valmennuksesta

NUOTTI-valmennus sisältää 20 tunnin tapaamista, jotka tapahtuvat kasvokkain tai etäyhteydellä. Valmennus tapahtuu viiden kuukauden aikana ja ne toteutuvat pääsääntöisesti nuorelle tutuissa arkiympäristöissä. Tarvittaessa käynneillä paikalla voi olla myös nuoren verkostoon kuuluvia tahoja. Valmennukseen osallistuneet ovat itse kokeneet saaneensa konkreettista apua, tukea ja voimavaroja arjen haasteiden kanssa.

Hakeminen

Ensimmäinen askel kohti valmennusta on soittaminen Kelan palvelunumeroon (p. 020 692 205). Hakijan täytyy kertoa halukkuudesta NUOTTI-valmennukseen. Hakemus voidaan tehdä suullisesti puhelimessa ilman lääkärin lähetettä ja hakemuksen voi myös tehdä nuoren läheinen tai jokin yhteistyötaho. Voimme tarvittaessa auttaa hakemuksen tekemisen kanssa.