Skip to content

Uratarinat

Kurkistus puheterapeutin työn arkeen

Oletko miettinyt, millaista puheterapeutin työarki on? Haluatko kuulla, millaisia kohokohtia terapeuttien työurilla on tullut vastaan? Entäpä kiinnostaako Cognimed työnantajana? Cognimedilaisten uratarinat antavat vastauksia kysymyksiin.

Play Video

Milja

Puheterapeutti, aluepäällikkö

Milja työskentelee puheterapeuttina ja Espoon aluepäällikkönä. Milja on aloittanut ensimmäisten joukossa Cognimedilla ja kertoo kouluttautumisen ja kollegiaalisen jakamisen tärkeydestä omassa työssään. Matkan varrelle on mahtunut paljon, mutta mieleen on painunut muun muassa hetki, jossa pääsi opettamaan lapselle oman nimen sanomisen.

Reetta-Maija

Puheterapeutti, aluepäällikkö

Reetta-Maija työskentelee puheterapeuttina ja Helsingin aluepäällikkönä. Reettis paljastaa, kuinka ammatinvalintatesti ohjasi puheterapeutiksi ja miten työ onnistuu myös vaikkapa polkupyörällä kulkien sekä kuvailee puheterapeutin työnsä parhaita hetkiä.

Play Video

Riina

Toimitusjohtaja

Riina on Cognimedin toimitusjohtaja. Riina kuvailee Cognimedin arvomaailmaa ja kertoo yrityksen virallisesta missiosta. Riinan video on mobiilivideo, jonka voit katsoa Youtubessa.

Sirje

Puheterapeutti

Sirje työskentelee puheterapeuttina pääkaupunkiseudulla. Sirje kertoo, miten on päätynyt opiskelemaan logopediaa ja millaiselta oma arki puheterapeuttina Cognimedilla näyttää. Sirjen video on mobiilivideo, jonka voit katsoa Youtubessa.

Daniela

Puheterapeutti

Daniela tekee töitä ammatinharjoittajana Helsingissä. Daniela avaa ajatuksiaan Cognimedin työyhteisöstä, töistä puheterapeuttina ja paljastaa  mieleenpainuvan onnistumisen oman uran varrelta. Danielan video on mobiilivideo, jonka voit katsoa Youtubessa.

Avoin hakemus

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen milloin tahansa osoitteeseen hakemus@cognimed.fi. Lisätietoa antaa Cognimedin toimitusjohtaja Riina Setälä (040 041 4406) sekä kaikkien toimipisteiden aluepäälliköt.