Cognimed

Puheterapian erikoistalo

kelafpa_white-small

Puheterapian erikoisosaaja

CogniMed on puheterapian erikoisasiantuntija. Tarjoamme Kelan kustantamaa puheterapiaa pääkaupunkiseudulla ja puheterapiaa Turussa ja Tampereella.  Työllistämme yli 30 puheterapeuttia, jotka työskentelevät mm. puheen tuoton, vuorovaikutuksen sekä kuntoutukseen parissa. Laadukas kuntoutus on meille tärkeää, joten koulutamme asiantuntijoitamme jatkuvasti ja heillä on käytössään uusimmat materiaalit sekä välineet.

Osa isoa konsernia

Olemme yli 40-vuotta toimineen Valmennuskeskuksen tytäryhtiö ja suomalainen perheyritys. Toimimme eettisesti, laadukkaasti ja tarjoamme terveen yrityskulttuurin, joka perustuu luottamukselle ja avoimuudelle. Ammattilaiset viihtyvät meillä, henkilöstön pysyvyys on huippuluokkaa ja henkilöstö on arvioinut toimintaamme arvosanalla 9,4/10.

Koulutukset

Koemme että henkilöstön koulutus on työn laadun ja tuloksellisuuden näkökulmasta kaikista tärkein tekijä. Olemme siksi alan aktiivisimpia henkilökunnan koulutusten järjestäjiä. Luotamme kaikkiin asiantuntijoihimme, ylläpidämme avointa työilmapiiriä ja työehtomme ovat alan parhaita. Katso tulevat koulutuksemme omalla sivullaan.

0 +
Terapeuttia
0 /50
Asiakastyytyväisyys
0 /50
Henkilöstön tyytyväisyys
0
Koulutuspäiviä vuodessa

Kirjoita hakusi ja paina Enter.