Skip to content

Cognimed

Terapiaa täydellä sydämellä

Puheterapian erikoisosaaja

Cognimed on erikoistunut puheterapiaan. Pääkaupunkiseudulla tarjoamme myös laadukasta toimintaterapiaa. Erikoistumisen kautta voimme tarjota mahdollisimman laadukkaat ja kattavat palvelut, ja asiantuntijoidemme joukosta löytyy osaajia kaikkiin erilaisiin puhe- ja toimintaterapiassa kuntoutettaviin haasteisiin. Käytössämme ovat uusimmat materiaalit ja kuntoutusmenetelmät. Olemme kehittäneet myös omia tuotteita puheen ymmärtämisen ja kielen kuntoutukseen.

Menestystarina

CogniMed on perustettu 2014 Helsingissä, mistä olemme laajentuneet Turkuun, Tampereelle ja Espooseen. Nykyään olemme yksi Suomen johtavista kuntoutusalan yrityksistä, jossa henkilöstöä on yli 70 henkeä. Kasvuamme on siivittänyt korkea asiakastyytyväisyys ja olemme alalla haluttu työnantaja. Cognimed on Kelan virallinen palveluntuottaja, jonka lisäksi asiakkaisiimme kuuluvat hyvinvointialueet sekä itse maksavat yksityisasiakkaat. Cognimed on täysin yksityisessä suomalaisomistuksessa. 

0 +
Terapeuttia
0 /5
Asiakastyytyväisyys
0 /10
Henkilöstön tyytyväisyys

Seuraa meitä:

Tule mukaan

Työ meillä

Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Terapeuttimme käyvät kattavat koulutukset yksilöllisesti omien mielenkiinnonkohteiden mukaan.

Kuntouttavan terapeutin työ on itsenäistä. Meillä jokainen terapeutti kuuluu kuitenkin vahvasti osaksi omaa tiimiään, jonka kanssa tavataan säännöllisesti. Tapaamisiin on mahdollistettu myös hybridimalli heille, joille etätyöskentely istuu hyvin.

Ammatillista kehittymistä tuetaan monin eri tavoin. Laadukkaat koulutukset ovat oman osaamisen kehittämisen kulmakivi ja meillä järjestetään tiuhaan myös talon sisäistä koulutusta. Tämän lisäksi jokaisella tiimillä pyörivä säännöllinen työnohjaus ja kollegiaalinen mentorointiohjelma takaavat sen, että työssään pääsee kasvamaan ja jakamaan ajatuksiaan monen eri väylän kautta. Oman tiimin ja esihenkilön tiivis tuki takaavat sen, että kaikkiin kysymyksiin löydetään vastaus ja näin ollen asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua.

Cognimedilla toimii puheterapeutteja esihenkilöinä jokaisella toimipisteellä ja tiimeissä tiimiläisten rinnalla kulkijoina. Esihenkilötyöhön annetaan kattava perehdytys ja arjessa viikottainen tuki sekä oma työnohjaus. Tämän lisäksi meillä pyörii ainutlaatuinen tarpeisiin räätälöity ESKO-akatemia, jonka kautta tarjotaan säännöllistä laadukasta esihenkilökoulutusta ja aikaa pysähtyä johtamiseen liittyvien ajatusten ääreen.

Pidämme hierarkian meillä mahdollisimman matalana ja keneltä tahansa saa kysyä milloin tahansa. Olemme kuitenkin arjen tiimellyksessä oivaltaneet, että tiimit voivat kaikkein parhaiten silloin, kun on selkeästi nimetyt turvalliset ja luotettavat esihenkilöt, joiden puoleen voi kääntyä aina tarvittaessa ja jotka omalla laadukkaalla johtamistyöllään palvelevat tiimejä kukoistamaan.

Arvot & Missio

Missiomme on tarjota ainutlaatuinen yrityskulttuuri työntekijöille ja tätä kautta mahdollistaa täydellä sydämellä toteutettua terapiaa asiakkaille. Yhdessä:

I

nnostumme

L

uotamme

O

nnistumme

Innostumme

Meillä luovuus, leikkisyys ja ilo näkyvät niin asiakastyössä kuin arjessamme. Työtään saa toteuttaa vapaasti ja omannäköisesti, mutta taustalla toki kouluttaudumme aina viimeisimmän tiedon valossa. Meille on kerrottu, että lämpö ja yhteisöllisyys tuntuvat täällä iholla asti toimistolle tullessa ja kyllähän me vapaallakin virkistäydytään yhdessä. Tavoitteena meillä onkin ottaa asiat vastaan riittävän lokoisasti. Tällöin potkua innostua jää vielä muillekin jakaa.

Luotamme

Me luotamme toinen toisiimme ja kaikista työntekijöistä pidetään huolta. Tiimimme ovat pieniä ja yhteisöllisiä, joten kaikki pääsevät ääneen ja kaikkiin saa meillä helposti yhteyttä tittelistä huolimatta. Kaikesta pitää puhua, eikä ole vuorta niin suurta, etteikö sen päälle yhdessä kiivettäisi. Välitämme toisistamme ja siitä, mitä teemme. Sitoudumme meille merkitykselliseen työhön ja työyhteisöön. 

Onnistumme

Me olemme, jotta sinä onnistut. Asiakkaiden kanssa onnistunut suhteen luominen lähtee aidosta kohtaamisesta. Eteenpäin suuntautuminen ja kehittyminen omalla alallamme tekevät työstämme erityisen vaikuttavaa ja laadukasta. Pysymme ajan tasalla, työnohjaus kuuluu pakettiin, ja meillä kouluttaudutaan ja konsultoidaan niin paljon kuin penkin päällistä jaksaa kuluttaa. Palautekulttuurimme on aktiivinen. Jaamme ilot, surut, mokat ja onnistumiset, jotta voimme huomenna olla vielä parempia kuin tänään.

Hupia työn vastapainoksi

Virkistystoiminta

Toimimme ilon kautta! Jokaisella toimipisteellä toimii oma Hupitoimikunta, joka suunnittelee ja toteuttaa säännöllistä virkistystoimintaa työnteon vastapainoksi. Tiimien toiveita kuunnellaan ja meillä onkin säännöllisesti muun muassa joogattu, retkeilty, taiteiltu käsityöpajoissa, naurettu stand upissa, hengitetty meditaatiossa, kuunneltu äänimaljojen sointuja, saunottu, uitu, syöty, kiipeilty ja jopa talutettu laamoja metsässä! Hupitoiminta tarjoaa rentouttavaa vastapainoa työlle ja antaa aikaa yhdessä olemiselle. Kaiken kruunaa jokavuotinen yhteinen kesäjuhla, jossa juhlistetaan yhdessä kesää ja alkavia lomia. Haluamme tukea työhyvinvointia ja arvostamme vapaa-aikaa ja palautumista.