Skip to content

Cognimed

Puheterapian erikoistalo

Puheterapian erikoisosaaja

Erikoistumalla puheterapiaan voimme tarjota mahdollisimman laadukkaat ja kattavat palvelut. Olemme yksi Suomen suurimpia puheterapiayrityksiä yli 70:llä puheterapeutilla, joten meiltä löydät asiantuntijoita kaikkiin erilaisiin puheterapiassa kuntoutettaviin haasteisiin. Erikoistumisen ansiosta saamme etuja muun muassa uusimpien materiaalien ja kuntoutusmentelmien muodossa. Olemme kehittäneet myös omia tuotteita puheen ymmärtämisen ja kielen kuntoutukseen.

Kasvuyritys

CogniMed perustettiin 2014 Helsingissä, mistä olemme laajentuneet Turkuun, Tampereelle ja Espooseen. Nykyään olemme yksi Suomen johtavista puheterapiayrityksistä. Kasvuamme on siivittänyt korkea asiakastyytyväisyys ja meistä on tullut alalla haluttu työnantaja. Olemme Kelan virallinen palveluntuottaja, jonka lisäksi asiakkaisiimme kuuluvat kunnat ja sairaanhoitopiirit sekä itse maksavat yksityisasiakkaat. Cognimed on täysin yksityisessä suomalaisomistuksessa. 

0 +
Terapeuttia
0 /5
Asiakastyytyväisyys
0 /5
Henkilöstön tyytyväisyys

Tule mukaan

Ura meillä

Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Terapeuttimme käyvät kattavat koulutukset ja oppivat hallitsemaan mm. puheen ymmärtämisen, tuoton ja vuorovaikutuksen kuntoutuksen. Terapeutit kouluttautuvat lisäksi yksilöllisesti omien mielenkiinnonkohteiden mukaan ja talossamme osaamista on hyvin monipuolisesti. Järjestämme vuosittain useita yrityksen sisäisiä koulutuksia, kuten PRT-koulutus, lukivaikeudet, puheen ymmärtäminen ja vuorovaikutustaidot.