Cognimed

Puheterapian erikoistalo

kelafpa_white-small

Puheterapian erikoisosaaja

CogniMed on puheterapian erikoisasiantuntija. Tarjoamme Kelan kustantamaa puheterapiaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Työllistämme 10 puheterapeuttia, jotka työskentelevät mm. puheen tuoton, vuorovaikutuksen sekä kuntoutukseen parissa. Panostamme henkilökuntamme koulutuksiin, jotta parantaisimme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä ja työhyvinvointia.

Osa isoa konsernia

Olemme osa yli 40-vuotiasta Valmennuskeskus-konsernia. Konsernimme päätuotteita ovat korkeakoulujen valmennuskurssit ja siinä toimii yli 100 valmennuksen ammattilaista. Kelan kustantama puheterapia tuli palvelukokonaisuuteemme 2016 ja laajennamme toimintaa tällä hetkellä. Tavoitteenamme on olla alan paras työyhteisö ja huippuosaaja.

Koulutukset

Koemme että henkilöstön koulutus on työn laadun ja tuloksellisuuden näkökulmasta kaikista tärkein tekijä. Olemme siksi alan aktiivisimpia henkilökunnan koulutusten järjestäjiä. Olemme järjestäneet koulutuksia mm. äänteellisestä kuntoutuksesta, vuorovaikutustaidoista, motorisista vaikeuksista ja syömisongelmista. Katso tulevat koulutuksemme omalla sivullaan.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.