Cognimed

Puheterapian erikoistalo

kelafpa_white-small

Puheterapian erikoisosaaja

CogniMed on puheterapian erikoisasiantuntija. Tarjoamme Kelan kustantamaa puheterapiaa pääkaupunkiseudulla ja puheterapiaa Turussa ja Tampereella.  Työllistämme yli 30 puheterapeuttia, jotka työskentelevät mm. puheen tuoton, vuorovaikutuksen sekä kuntoutukseen parissa. Laadukas kuntoutus on meille tärkeää, joten koulutamme asiantuntijoitamme jatkuvasti ja heillä on käytössään uusimmat materiaalit sekä välineet.

Historia

CogniMed on perustettu 2014 alunperin ammatinharjoittamista varten, mutta 2016 alkaen joukkoomme on liittynyt uusia puheterapeutteja säännöllisin väliajoin. Toimintamme laajeni Turkuun 2017 ja Tampereelle 2019. Vuoden 2021 alusta avasimme lisäksi Espoossa toimiston Westendiin. Yritys on täysin itsenäinen suomalainen toimija.

Koulutukset

Koemme että henkilöstön koulutus on työn laadun ja tuloksellisuuden näkökulmasta kaikista tärkein tekijä. Olemme siksi alan aktiivisimpia henkilökunnan koulutusten järjestäjiä. Luotamme kaikkiin asiantuntijoihimme, ylläpidämme avointa työilmapiiriä ja työehtomme ovat alan parhaita. Katso tulevat koulutuksemme omalla sivullaan.

0 +
Terapeuttia
0 /50
Asiakastyytyväisyys
0 /50
Henkilöstön tyytyväisyys
0
Koulutuspäiviä vuodessa

Kirjoita hakusi ja paina Enter.