Skip to content

Cognimed

Terapiaa täydellä sydämellä

Puheterapian erikoisosaaja

Erikoistumalla puheterapiaan voimme tarjota mahdollisimman laadukkaat ja kattavat palvelut. Olemme yksi Suomen suurimpia puheterapiayrityksiä yli 70:llä puheterapeutilla, joten meiltä löydät asiantuntijoita kaikkiin erilaisiin puheterapiassa kuntoutettaviin haasteisiin. Erikoistumisen ansiosta saamme etuja muun muassa uusimpien materiaalien ja kuntoutusmentelmien muodossa. Olemme kehittäneet myös omia tuotteita puheen ymmärtämisen ja kielen kuntoutukseen.

Kasvuyritys

CogniMed perustettiin 2014 Helsingissä, mistä olemme laajentuneet Turkuun, Tampereelle ja Espooseen. Nykyään olemme yksi Suomen johtavista puheterapiayrityksistä. Kasvuamme on siivittänyt korkea asiakastyytyväisyys ja meistä on tullut alalla haluttu työnantaja. Olemme Kelan virallinen palveluntuottaja, jonka lisäksi asiakkaisiimme kuuluvat kunnat ja sairaanhoitopiirit sekä itse maksavat yksityisasiakkaat. Cognimed on täysin yksityisessä suomalaisomistuksessa. 

0 +
Terapeuttia
0 /5
Asiakastyytyväisyys
0 /5
Henkilöstön tyytyväisyys

Tule mukaan

Ura meillä

Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Terapeuttimme käyvät kattavat koulutukset ja oppivat hallitsemaan mm. puheen ymmärtämisen, tuoton ja vuorovaikutuksen kuntoutuksen. Terapeutit kouluttautuvat lisäksi yksilöllisesti omien mielenkiinnonkohteiden mukaan ja talossamme osaamista on hyvin monipuolisesti. Järjestämme vuosittain useita yrityksen sisäisiä koulutuksia, kuten PRT-koulutus, lukivaikeudet, puheen ymmärtäminen ja vuorovaikutustaidot.

Arvot & Missio

Missiomme on tarjota ainutlaatuinen yrityskulttuuri työntekijöille ja tätä kautta mahdollistaa täydellä sydämellä toteutettua terapiaa asiakkaille. Yhdessä:

I

nnostumme

L

uotamme

O

nnistumme

Innostumme

Meillä luovuus, leikkisyys ja ilo näkyvät niin asiakastyössä kuin arjessamme. Työtään saa toteuttaa vapaasti ja omannäköisesti, mutta taustalla toki kouluttaudumme aina viimeisimmän tiedon valossa. Meille on kerrottu, että lämpö ja yhteisöllisyys tuntuvat täällä iholla asti toimistolle tullessa ja kyllähän me vapaallakin virkistäydytään yhdessä. Tavoitteena meillä onkin ottaa asiat vastaan riittävän lokoisasti. Tällöin potkua innostua jää vielä muillekin jakaa.

Luotamme

Me luotamme toinen toisiimme ja kaikista työntekijöistä pidetään huolta. Tiimimme ovat pieniä ja yhteisöllisiä, joten kaikki pääsevät ääneen ja kaikkiin saa meillä helposti yhteyttä tittelistä huolimatta. Kaikesta pitää puhua, eikä ole vuorta niin suurta, etteikö sen päälle yhdessä kiivettäisi. Välitämme toisistamme ja siitä, mitä teemme. Sitoudumme meille merkitykselliseen työhön ja työyhteisöön. 

Onnistumme

Me olemme, jotta sinä onnistut. Asiakkaiden kanssa onnistunut suhteen luominen lähtee aidosta kohtaamisesta. Eteenpäin suuntautuminen ja kehittyminen omalla alallamme tekevät työstämme erityisen vaikuttavaa ja laadukasta. Pysymme ajan tasalla, työnohjaus kuuluu pakettiin, ja meillä kouluttaudutaan ja konsultoidaan niin paljon kuin penkin päällistä jaksaa kuluttaa. Palautekulttuurimme on aktiivinen. Jaamme ilot, surut, mokat ja onnistumiset, jotta voimme huomenna olla vielä parempia kuin tänään.