Ura meillä

Vapautta, joustavuutta ja työhyvinvointia

Joustava työnantaja

CogniMed on osa yli 40-vuotiasta Valmennuskeskusta, jonka perinteisiin kuuluvat laadukas, tuloksellinen ja eettinen valmentaminen niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Vältämme aina turhaa byrokratiaa ja meillä et törmää muiden yritysten hierarkiaan. Työehtomme ovat alan joustavimmat ja kilpailukykyisimmät. Tiedostamme, että kliininen työ tapahtuu yksin ja järjestämme sen vuoksi tiiviisti yhteisiä tapahtumia sekä ajanviettoa.

Vapaus työssäsi

Meillä olet vapaa suunnittelemaan omaa työskentelyäsi yhteisesti sovittujen tavoitteiden rajoissa ja tuemme sinua kaikilla työn osa-alueilla. Keskitymme vahvasti työyhteisömme hyvinvointiin ja jaksamiseen, joiden kannalta tärkeimpiä asioita ovat laadukas työnohjaus, jatkuva kouluttautuminen, kannustava ilmapiiri ja parhaimmat mahdolliset työvälineet. Tarpeen vaatiessa saat aina tukea muilta kollegoilta ja hankimme ylimääräistä työnohjausta tarvittaessa.

Koulutukset

Olemme alamme aktiivisimpia henkilökunnan koulutusten järjestäjiä. Koulutustemme avulla saat työkalut kaikkien asiakasryhmien monipuoliseen ja laadukkaaseen kuntoutukseen. Olemme järjestäneet koulutuksia mm. äänteellisestä kuntoutuksesta, vuorovaikutustaidoista, motorisista vaikeuksista ja syömisongelmista. Katso tulevat koulutuksemme omalla sivullaan.

Henkilöstö, CogniMed - ura meillä

Liity joukkoomme

Mikäli olet laillistettu puheterapeutti, oma-aloitteinen, reipas ja suhtaudut uusiin haasteisiin positiivisesti, niin todennäköisesti sovit meille hienosti. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Turussa. Terapiatyö tapahtuu kuitenkin suurimmilta osin asiakkaan arjen eri ympäristöissä ja toimipaikkojen sijainneista huolimatta toimimme esimerkiksi koko pääkaupunkiseudun alueella.

Laita avoin hakemuksesi osoitteeseen hakemus@cognimed.fi. Lisätietoja antaa CogniMedin toimitusjohtaja Petri Kaisamatti (040 509 8734).

Kirjoita hakusi ja paina Enter.