Ura meillä

Vapautta, joustavuutta ja työhyvinvointia

Joustava työnantaja

Löydät meiltä joustavat ja reiluimmat vaihtoehdot puheterapeuttina työskentelylle. Voit valita joko erinomaisen kiinteän kuukausipalkan, suoraan työmäärään perustuvan laskutuspalkan tai työskennellä myös ammatinharjoittajana. Meillä jokainen ammattilainen on tasa-arvoinen osa työyhteisöä työskentelytavasta riippumatta ja meiltä löydät alan parhaimpiin kuuluvat resurssit ja erittäin terveen yrityskulttuurin. Asiat voi oikeasti tehdä myös toisella tavalla, jolloin voit keskittyä aina kaikista olennaisimpiin asioihin.

Vapaus työssäsi

Terapeuttina olet vapaa suunnittelemaan omaa työskentelyäsi yhteisesti sovittujen tavoitteiden rajoissa. Tuemme jokaista yksilöllisen tarpeen mukaan ja kokemukseen katsomatta. Ohjaamme esimerkiksi terapioiden ja työviikkojen oikeanlaiseen suunnitteluun, järjestämme tarvittavan työnohjauksen ja kliinisestä osaamisesta pidämme huolen jatkuvalla kouluttautumisella. Haastavia asioita ei joudu pohtimaan yksin, vaan kaikkeen saa aina tarvittaessa tukea.

Koulutukset

Olemme alamme aktiivisimpia henkilökunnan koulutusten järjestäjiä. Koulutustemme avulla saat työkalut kaikkien asiakasryhmien monipuoliseen ja laadukkaaseen kuntoutukseen. Meillä työskentelemällä tulet käymään nopeasti kaikki kliinisen työn kannalta keskeiset menetelmäkoulutukset. Olemme järjestäneet koulutuksia mm. äänteellisestä kuntoutuksesta, vuorovaikutustaidoista, motorisista vaikeuksista ja syömisongelmista. Katso tulevat koulutuksemme omalla sivullaan.

Henkilöstö, CogniMed - ura meillä

Liity joukkoomme

Mikäli olet laillistettu puheterapeutti, oma-aloitteinen, reipas ja suhtaudut uusiin haasteisiin positiivisesti, niin todennäköisesti sovit meille hienosti. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Terapiatyö tapahtuu kuitenkin suurimmilta osin asiakkaan arjen eri ympäristöissä ja toimipaikkojen sijainneista huolimatta toimimme esimerkiksi koko pääkaupunkiseudun alueella.

Laita avoin hakemuksesi osoitteeseen hakemus@cognimed.fi. Lisätietoja antaa CogniMedin toimitusjohtaja Petri Kaisamatti (040 509 8734).

Kirjoita hakusi ja paina Enter.