Ura meillä

Vapautta, joustavuutta ja työhyvinvointia

Joustava työnantaja

Tarjoamme joustavat ja reilut vaihtoehdot puheterapeuttina työskentelylle. Voit valita joko erinomaisen kiinteän kuukausipalkan, työmäärään perustuvan laskutuspalkan tai työskennellä ammatinharjoittajana. Jokainen ammattilainen on tasa-arvoinen osa työyhteisöä työskentelytavasta riippumatta. Meiltä löydät myös alan parhaimpiin kuuluvat resurssit ja terveen yrityskulttuurin. Asiat voi oikeasti tehdä myös toisella tavalla, jolloin voit keskittyä työssäsi olennaisimpiin asioihin.

Vapaus työssäsi

Terapeuttina olet vapaa suunnittelemaan omaa työskentelyäsi yhteisesti sovittujen tavoitteiden rajoissa. Tuemme jokaista yksilöllisen tarpeen mukaan ja kokemukseen katsomatta. Ohjaamme esimerkiksi terapioiden ja työviikkojen oikeanlaiseen suunnitteluun, järjestämme tarvittavan työnohjauksen ja kliinisestä osaamisesta pidämme huolen jatkuvalla kouluttautumisella. Haastavia asioita ei joudu pohtimaan yksin, vaan kaikkeen saa aina tarvittaessa tukea.

Laatu ja eettisyys

Perheyrityksenä meillä on tavallista vapaammat kädet suunnitella toimintamme kestävästi ja pitkäjänteisesti. Pidämme huolta erityisesti työhyvinvoinnista, jatkuvasta kehittymisestä ja työssä jaksamisesta, jolloin asiakkaamme saavat mahdollisimman tuloksellista ja laadukasta kuntoutusta. Keskitymme työnantajana hyvään työilmapiiriin ja meillä on erinomainen henkilöstön pysyvyys. Saimme asiantuntijoiltamme henkilöstökyselyssä yleisarvosanaksi 9,4/10.

Henkilöstö, CogniMed - ura meillä

Lähetä avoin hakemus

Mikäli olet laillistettu puheterapeutti ja kiinnostunut työskentelemään meillä, niin voit aina lähettää avoimen hakemuksen. Meillä työnteko on mukavaa, ilmapiiri on erinomainen ja sinua arvostetaan ammattilaisena. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Terapiatyö tapahtuu kuitenkin suurimmilta osin asiakkaiden luona, joten toimimme myös lähikuntien alueella. Työssä vaaditaan oman auton käyttöä.

Laita avoin hakemuksesi osoitteeseen hakemus@cognimed.fi. Lisätietoja antaa CogniMedin toimitusjohtaja Petri Kaisamatti (040 509 8734).

Kirjoita hakusi ja paina Enter.