Ura meillä

Vapautta, joustavuutta ja työhyvinvointia

Joustava työnantaja

CogniMed on osa yli 40-vuotiasta Valmennuskeskusta, jonka perinteisiin kuuluvat laadukas, tuloksellinen ja eettinen valmentaminen niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Vältämme vanhanaikaista hierarkisuutta ja meillä olet aidosti tasa-arvoinen koko työyhteisön sisällä.  Kliininen työ tapahtuu pääosin asiakkaidemme arkiympäristössä, jolloin tehtävämme on tarjota olosuhteet työyhteisön jaksamisen ja yhteenkuuluvuuden takaamiseksi.

Vapaus työssäsi

Meillä olet vapaa suunnittelemaan omaa työskentelyäsi yhteisesti sovittujen tavoitteiden rajoissa. Tuemme jokaista puheterapeuttia yksilöllisen tarpeen mukaan ja kokemukseen katsomatta. Ohjaamme kädestä pitäen suunnitteluun ja toteuttamiseen ja järjestämme säännöllisen työnohjauksen, jonka toteuttaa erittäin kokenut puheterapeutti. Kliinisestä osaamisesta pidämme huolen jatkuvalla kouluttautumisella ja konsultoimme toinen toisiamme työyhteisön sisällä sekä tarvittaessa hankimme ulkopuolista konsultaatiota.

Koulutukset

Olemme alamme aktiivisimpia henkilökunnan koulutusten järjestäjiä. Koulutustemme avulla saat työkalut kaikkien asiakasryhmien monipuoliseen ja laadukkaaseen kuntoutukseen. Meillä työskentelemällä tulet käymään nopeasti kaikki kliinisen työn kannalta keskeiset menetelmäkoulutukset. Olemme järjestäneet koulutuksia mm. äänteellisestä kuntoutuksesta, vuorovaikutustaidoista, motorisista vaikeuksista ja syömisongelmista. Katso tulevat koulutuksemme omalla sivullaan.

Henkilöstö, CogniMed - ura meillä

Liity joukkoomme

Mikäli olet laillistettu puheterapeutti, oma-aloitteinen, reipas ja suhtaudut uusiin haasteisiin positiivisesti, niin todennäköisesti sovit meille hienosti. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Terapiatyö tapahtuu kuitenkin suurimmilta osin asiakkaan arjen eri ympäristöissä ja toimipaikkojen sijainneista huolimatta toimimme esimerkiksi koko pääkaupunkiseudun alueella.

Laita avoin hakemuksesi osoitteeseen hakemus@cognimed.fi. Lisätietoja antaa CogniMedin toimitusjohtaja Petri Kaisamatti (040 509 8734).

Kirjoita hakusi ja paina Enter.