Skip to content

Töihin meille

Vapautta, joustavuutta ja työhyvinvointia

Joustava työnantaja

Tarjoamme alan joustavimmat ja reiluimmat vaihtoehdot puheterapeuttina työskentelylle. Voit valita joko erinomaisen kiinteän kuukausipalkan, työmäärään perustuvan laskutuspalkan tai työskennellä ammatinharjoittajana. Meillä jokainen ammattilainen on tasa-arvoinen osa työyhteisöä työskentelytavasta riippumatta ja meiltä löydät alan parhaimpiin kuuluvat resurssit ja terveen yrityskulttuurin. Asiat voi oikeasti tehdä myös toisella tavalla, jolloin voit keskittyä työssäsi kaikista olennaisimpiin asioihin.

Tukea & koulutuksia

Tuemme jokaista yksilöllisen tarpeen mukaan ja kokemukseen katsomatta. Pidämme huolta osaamisestasi tarjoamalla runsaasti koulutuksia, joita terapeutimme voivat valita yksilöllisesti omien mielenkiinnonkohteiden mukaan. Lisäksi ohjaamme mm. terapioiden ja työviikkojen oikeanlaiseen suunnitteluun ja järjestämme tarvittavan työnohjauksen. Haastavia asioita ei joudu pohtimaan yksin, vaan kaikkeen saa aina tarvittaessa tukea.

Laatu ja eettisyys

Yksityisomisteisena yrityksenä meillä on tavallista vapaammat kädet suunnitella toimintamme kestävästi ja pitkäjänteisesti. Pidämme huolta erityisesti työhyvinvoinnista, jatkuvasta kehittymisestä ja työssä jaksamisesta, jolloin asiakkaamme saavat mahdollisimman tuloksellista ja laadukasta kuntoutusta. Keskitymme työnantajana hyvään työilmapiiriin ja meillä on erinomainen henkilöstön pysyvyys. Saimme asiantuntijoiltamme henkilöstökyselyssä yleisarvosanaksi 9,4/10.

0
Koulutuspäivää vuodessa
0 /10
Yleisarvosana henkilöstökyselyssä

Katso video

Työtä täydellä sydämellä

Haluamme että työntekijät viihtyvät meillä ja heillä on mahdollisimman hyvä tehdä töitä. Kun työntekijämme voivat hyvin, heijastuu se suoraan asiakkaillemme laadukkaana terapiana. Katso video, jossa työntekijämme kertovat Cognimedista työpaikkana.

Tule mukaan

Avoin hakemus

Mikäli olet laillistettu puheterapeutti ja kiinnostunut työskentelemään meillä, niin voit aina lähettää avoimen hakemuksen. Meillä työnteko on mukavaa, ilmapiiri on erinomainen ja sinua arvostetaan ammattilaisena. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Terapiatyö tapahtuu kuitenkin suurimmilta osin asiakkaiden luona, joten toimimme myös lähikuntien alueella. Työssä vaaditaan oman auton käyttöä.

Laita avoin hakemuksesi osoitteeseen hakemus@cognimed.fi. Lisätietoja antaa CogniMedin toimitusjohtaja Riina Setälä (040 041 4406).