Skip to content

Ella Hölsä

Puheterapeutti, FM

Puheterapeuttina olen lempeä ja helposti innostuva. Teen työtäni rennolla otteella, mutta terapiatavoitteet kirkkaina mielessä. Asiakkainani on lapsia, joilla on eritasoisia kommunikoinnin, vuorovaikutuksen, kielen ja puheen tuoton haasteita. Tällä hetkellä minua kiinnostavat erityisesti sananlöytämisen ja kerronnan haasteet. Minulle on tärkeää, että lapsilla ja heidän perheillään on turvallinen ja tasa-arvoinen terapiaympäristö, jossa on tilaa kaikille tunteille.

Puheterapiassa joutuu joskus ponnistelemaan ja harjoittelemaan vaikeita asioita, joten huolehdin siitä, että mukana on paljon lasta motivoivia leikkejä ja pelejä, sekä rohkaisua ja kehuja. On tärkeää, että tehtävät on yksilöllisesti muokattu lapsen taitotasolle sopiviksi, jotta onnistumisen tunteita on tarjolla runsaasti.

Vahvuuteni puheterapeuttina on mukautumiskyky, ja pystyn nopeasti muokkaamaan suunnittelemiani tehtäviä esimerkiksi lapsen vireystilan mukaan. Käytän runsaasti puhetta tukevia ja korvaavia menetelmiä (esim. toimintatauluja, kuvastruktuuria ja tukiviittomia) kuntoutuksen tukena. Parasta tässä työssä on ehdottomasti päästä näkemään asiakkaan onnistumisia ja niistä kumpuavaa iloa!

Ydinosaaminen

MUU KOKEMUS JA KIINNOSTUKSEN KOHTEET

MENETELMÄT JA KOULUTUKSET

Toimipiste

Yhteystiedot

Kysy hoidosta terapeutiltamme henkilökohtaisesti.

Ajanvaraus

Voit myös ottaa yhteyttä chatissa (sivun oikeassa alareunassa).