Skip to content

Heini Jokinen

Puheterapeutti, FM

Olen parhaimmillani puheterapiassa lasten kanssa, kun päästämme mielikuvituksen valloilleen ja opettelemme asioita leikin kautta. Työskentelen tällä hetkellä äänteellisen kuntoutuksen, autismikirjon ja kehityksellisen kielihäiriön parissa (ikähaarukka 3-10 vuotta). Minulla on paljon kokemusta kaksi- ja monikielisistä perheistä.

Ässiä hihassani ovat luovuus, sopeutuminen muuttuviin tilanteisiin, sinnikkyys, kehonkieli ymmärtämisen tukena ja sen mukana tukiviittomat. Löydän s-äänteen harjoittelulle tilaa vaikka terapiatilan maton hapsuista, jos tilanne ja lapsi sitä vaativat. Nautin lähiympäristön kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja moniammatillisuudesta esimerkiksi toimintaterapeuttien ja päiväkotiryhmän ohjaajien kanssa, joiden kanssa pääsee jakamaan tietoa lapselle sopivista toimintatavoista.

Pidän asiakasperheiden maanläheisestä ohjaamisesta, ja pyrin huomioimaan perheen kokonaistilanteen puheterapian toteuttamisessa. Asiakasperheiden luottamus ja onnistumisen kokemukset lasten kanssa ovat työssäni parasta. Pidän puheterapiaa tällä hetkellä Turussa, Liedossa ja Kaarinassa.

Ydinosaaminen

MUU KOKEMUS JA KIINNOSTUKSEN KOHTEET

MENETELMÄT JA KOULUTUKSET

Toimipiste

Yhteystiedot

Kysy hoidosta terapeutiltamme henkilökohtaisesti.

Ajanvaraus