Skip to content

Laura Salmi

PUHETERAPEUTTI, FM

Puheterapeuttina minua on kuvattu iloiseksi, rauhalliseksi ja innostavaksi. Positiivinen ja heittäytyvä luonteeni auttaa hyvän terapiasuhteen luomisessa kuntoutuksen alussa. Työskentelytapani on vahvasti lapsilähtöinen ja minulle onkin tärkeää, että puheterapia on lapselle mieluisaa ja hauskaa.

Työskentelen lasten kanssa aina varhaiskuntoutuksesta kouluikäisiin lapsiin asti. Lapsen lähi-ihmisten kanssa työskentely on minulle tärkeää ja mielestäni olennainen osa kuntoutuksen kokonaisuutta. AAC-keinojen, kuten kuvien ja viittomien, käyttö on luontevana osana terapiaa ja ohjaan näiden käyttöä myös lapsen kommunikaatioympäristöihin. Pyrin aina myös ottamaan lapsen omat kiinnostuksen kohteet osaksi kuntoutusta, sillä lapsen oman motivaation merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa!

Suunnittelen kuntoutuksen jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisesti ottaen huomioon niin vahvuudet, haasteet kuin perheiden erilaiset elämäntilanteetkin. Otan kaikki asiakkaani avoimin mielin vastaan ja vahvistan omaa ammattiosaamistani säännöllisesti lisäkoulutusten avulla.

Ydinosaaminen

MUU KOKEMUS JA KIINNOSTUKSEN KOHTEET

MENETELMÄT JA KOULUTUKSET

Toimipiste

Yhteystiedot

Kysy hoidosta terapeutiltamme henkilökohtaisesti.

Ajanvaraus

Voit myös ottaa yhteyttä chatissa (sivun oikeassa alareunassa).