Skip to content

Maiju Laitinen

PALVELUJOHTAJA, ALUEPÄÄLLIKKÖ, PUHETERAPEUTTI, FM

Toimin CogniMedilla palvelujohtajana ja Tampereen toimipisteen aluepäällikkönä. Pidän huolta siitä, että toimipisteellämme arki rullaa ja meillä on mahdollisimman hyvä jokaisen työskennellä. Terapeuttiemme työhyvinvointi heijastuu laadukkaaseen asiakastyöhön, josta saammekin paljon hyvää palautetta. Olen myös isommassa kuvassa mukana yrityksen toiminnan kehittämisessä ja tässä tärkeässä roolissa on sydäntäni lähellä oleva ESKO-akatemia eli esihenkilötyön koulutuksemme. Olen hankkinut lisäosaamista esihenkilö- ja johtamistyöhön kouluttautumalla mm. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon kautta.

Olen tehnyt myös monipuolisen työuran puheterapeuttina työskennellen hyvin vaihtelevan asiakaskunnan parissa. Toimin lisäksi PRT-kuntoutusmenetelmän (Pivotal Response Treatment) ohjaajana ja kouluttajana. Minua saa konsultoida PRT-menetelmään tai asiakastyöhön liittyen.

En ota tällä hetkellä vastaan puheterapiakuntoutukseen asiakkaita.

Asiakasasioissa otathan yhteyttä Tampereen asiakashankintaan 010 504 9230 tai terapiakyselyt-pirkanmaa (at) cognimed.fi.

Osaaminen

MENETELMÄT JA KOULUTUKSET

Toimipiste

Yhteystiedot

Kysy hoidosta terapeutiltamme henkilökohtaisesti.

Ajanvaraus