Skip to content

Miia Hiiri

Puheterapeutti, FM

Hyvä ja luottamuksellinen terapiasuhde on mielestäni tuloksellisen puheterapian peruskallio. Pyrin siihen olemalla rehellinen ja aito itseni ja kuuntelemalla tarkasti asiakkaan tarpeita ja toiveita. Sen lisäksi, että asiakkaan ja terapeutin välillä on toimiva suhde, pyrin myös asiakkaan läheisten kanssa mahdollisimman mutkattomaan ja hyvään yhteistyöhön perheen kokonaistilanteen huomioiden.

Puheterapeuttina olen iloinen, rempseä ja helposti lähestyttävä. Lasten kanssa heittäydyn helposti hassutteluihin mukaan olemalla samaan aikaan kuitenkin tuttu, turvallinen, kärsivällinen ja sopivan jämäkkä aikuinen. Terapiakäynneillä tärkeää on vaalia iloista ja innostavaa ilmapiiriä, joka motivoi lasta harjoittelemaan. Koska jokainen asiakas on yksilö, otan kuntoutuksessa huomioon juuri hänen kiinnostuksen kohteensa, vahvuutensa ja haasteensa ja pyrin löytämään juuri hänen kanssaan parhaiten toimivat

työskentelytavat.Asiakaskuntani koostuu eri ikäisistä lapsista ja nuorista. Työskentelen tällä hetkellä pääasiassa puhemotoristen ja äänteellisten haasteiden, kielellisten vaikeuksien ja vuorovaikutuksen pulmien parissa. Otan avoimin mielin vastaan kaikenlaiset ja -ikäiset asiakkaat ja pyrin jatkuvasti kehittämään osaamistani puhterapeuttina.

Ydinosaaminen

MUU KOKEMUS JA KIINNOSTUKSEN KOHTEET

MENETELMÄT JA KOULUTUKSET

Toimipiste

Yhteystiedot

Kysy hoidosta terapeutiltamme henkilökohtaisesti.

Ajanvaraus