Skip to content

Sini Fältmarsch

TIIMINVETÄJÄ, Puheterapeutti, FM

Puheterapeuttina olen helposti lähestyttävä, iloinen, sopivasti lapsenmielinen ja kannustava. Terapiatuokioissa heittäydyn tilanteeseen täysillä ja pyrin tekemään harjoittelusta asiakkaalle mahdollisimman innostavaa ja motivoivaa.

Asiakkaani ovat tällä hetkellä pääasiassa lapsia, joilla on haasteita vuorovaikutuksessa ja kommunikoinnissa, kielellisissä taidoissa ja/tai puheen tuotossa. Pidän työssäni erityisesti puhemotoristen pulmien, kielellisten taitojen sekä vuorovaikutustaitojen kuntoutuksesta. Minua kiinnostaa lisäksi puheen sujuvuuteen liittyvät haasteet. Ammattitaitoani haluan kehittää ja syventää säännöllisesti kouluttautumalla.

Työssäni puheterapeuttina minulle on tärkeää luottamuksellisen ja aidon kontaktin luominen sekä asiakkaan, hänen perheensä että muiden lähi-ihmisten kanssa. Puheterapiassa painitaan välillä vaikeidenkin asioiden äärellä, joten yhteisen luottamuksen syntyminen on olennainen perusta, jolta ponnistaa yhdessä eteenpäin. Parasta työssäni ovat ihanat kohtaamiset niin pienten kuin isompienkin kanssa sekä oppimisen ilon ja onnistumisen kokemusten jakaminen yhdessä asiakkaiden kanssa.

Ydinosaaminen

MUU KOKEMUS JA KIINNOSTUKSEN KOHTEET

MENETELMÄT JA KOULUTUKSET

Toimipiste

Yhteystiedot

Kysy hoidosta terapeutiltamme henkilökohtaisesti.

Ajanvaraus

Voit myös ottaa yhteyttä chatissa (sivun oikeassa alareunassa).