Skip to content

Tunnetaidot kuntoutusterapiassa

Tiedot

Ilmoittautuminen viimeistään 16.8.2024

Esittely

Tunnetaidot kuntoutusterapiassa

Myönteisten tunteiden läsnäolo kuntoutustilanteessa mahdollistaa oppimisen! Tähän voimme ammattilaisena monin keinoin vaikuttaa. Tässä koulutuksessa kuulet miten ja saat esimerkkejä ammattilaisten arjesta. Koulutus sisältää teoria- ja kokemustiedon lisäksi myös harjoitteita sekä keskustelua pienryhmissä. Tunnetaitojen harjoittelemisella voimme sekä ennalta vahvistaa tunnetaitoja että tukea hankalien tunnetilanteiden käsittelyä ja purkamista. Näin vahvistamme niin omaamme kuin myös lapsen ja nuoren minäpystyvyyden kokemusta.

Koulutuspäivän sisältöä:

  • Mitä tunnetaidot pitävät sisällään?
  • Tunnetaitojen integroiminen omaan terapiatyöhön – miksi ja miten sen teen?
  • Tunneilmapiiriin vaikuttaminen emotionaalisen turvan keinoin
  • Mitä kaikkea tunnetilanteiden alla onkaan? Sukellus tarpeisiin avaa monia lukkoja.
  • Miten voin tukea itseäni haastavissa tilanteissa?
  • Entä miten motivoida vanhempia tai lähipiiriä mukaan tunnetaitojen tukemiseen osana terapiatyöskentelyn tavoitteiden saavuttamista?

Osallistujat pääsevät pohtimaan ja syventymään tapausesimerkkien kautta aiheeseen. Ilmoittautuneille lähetetään ennakkokysymyksiä n. kaksi viikkoa aikaisemmin koulutusta. Koulutusmateriaali lähetetään sähköisesti koulutuspäivän jälkeen. 

Koulutuspäivä edellyttää pienryhmäkeskusteluihin osallistumista. Tarkistathan tietokoneesi tai mobiililaitteesi kameran ja mikin toimivuuden.

Kouluttajat

Anniina Alakärppä / Tunne ja Taida Oy:n asiantuntijakouluttaja, toimintaterapeutti, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja LTTO sekä seksuaalikasvattaja.

Hanna-Kaisa Järvinen / Tunne ja Taida Oy:n asiantuntijakouluttaja, toimintaterapeutti, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja LTTO.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen viimeistään 16.8.2024 täällä:

Lisää koulutuksia

Töihin meille?

Seuraa meitä