Skip to content

CogniMedin vauhdikas alku: etsimme Turkuun puheterapeuttia

CogniMed käynnistyi syksyllä 2016, kun tulimme osaksi Valmennuskeskusta. Toiminta on sittemmin kehittynyt ja laajentunut, sillä työllistämme useita puheterapeutteja pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Järjestimme myös ensimmäisen koulutuksen PRT-menetelmästä, joka on alun perin kehitetty autisminkirjon häiriöiden kuntoutukseen. Kaikki puheterapeuttimme ovat käyneet koulutuksen ja ottaneet opit käyttöön osaksi terapiajaksoja.

Turun toimipiste

Turun toimipiste on nyt myös virallisesti avattu remontin jäljiltä. Toimipiste sijaitsee Turun keskustassa torin vieressä osoitteessa Maariankatu 2. Sieltä löytyvät niin yksilö- kuin ryhmäterapiatilat ja uusimmat mahdollisimmat terapiamateriaalit. Toimipisteessä työskentelee tällä hetkellä aluepäällikkö, puheterapeutti Maiju Laitinen.

Haemme Turkuun puheterapeutteja

Haemme myös kasvavaan joukkoomme uusia puheterapeutteja Turkuun ja pääkaupunkiseudulle. Työ tapahtuu Kelan vaativan kuntoutuksen parissa, joten sinun täytyy suhtautua uuden oppimiseen innolla. Koulutamme jokaisen terapeuttimme keskeisten terapiamenetelmien pariin, sillä mielestämme ne takaavat terapian hyvän laadun ja lopputuloksen. Tarjoamme alan parhaan työyhteisön ja keskitymme erityisesti työhyvinvointiin. Työskentely meillä on vapaata ja joustavaa. Lue lisää ura meillä -sivultamme ja hae meille töihin!

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD