Skip to content

Laatua rakentamassa ja kohti kesää

Puheterapeuttimme osallistuivat järjestämillemme koulutuksille tiiviisti koko syksyn ja kevään ajan. Koulutukset käsittelivät kaikkia yleisimpiä kuntoutustyössä tarvittavia osa-alueita. Näitä ovat puheen tuoton, verbaalisen dyspraksian ja motoristen ongelmien kohdalla esimerkiksi PROMPT-, OPT-, ja Apusana-menetelmät. Vuorovaikutukseen ja autisminkirjon häiriöiden kuntoutukseen järjestimme PRT- ja PECS-koulutukset, joiden tarkoituksena on saada lapsi tekemään kommunikointialoitteita ja siten osallistumaan omaan arkeen mahdollisimman monipuolisesti.

Koulutusten rooli

Koulutukset ovat yksi tärkeimpiä asioita kliinisen puheterapeutin työssä. Yliopisto-opinnot antavat kattavan teoriataustan ja ymmärryksen arvioitavien sekä kuntoutettavien asioiden taustoista. Kliininen työskentely vaatii kuitenkin huomattavasti laajempaa osaamista, joita varten tehokkaiksi todettujen menetelmien hallinta on ensiarvoisen tärkeää. Samalla varmistetaan laadukas, eettinen ja tuloksellinen lopputulos kuntoutusjaksolle. Terapeuttimme osaavat aina perustella, että mitä kuntoutusjaksolla tehdään ja miksi.

Kohti kesää

Koulutusten osalta siirrymme nyt kesätauolle, joten seuraavat koulutukset järjestetään syksyn ja vuodenvaihteen tienoilla. Koulutuksista tulevat omat ilmoituksensa uutisiin ja Facebook-sivuillemme, joita seuraamalla saat aina uusimman ajankohtaisen tiedon toiminnastamme. Kokonaisuudessaan kevät on ollut erittäin tiivis ja Turun toimipiste on käynnistynyt erinomaisesti. Toiminta on laajentunut asteittain vastaamaan eteläisen Suomen kysyntään. Meillä työskenteleekin tällä hetkellä 13 puheterapeuttia ja yksittäisiä terapioita pidämme yli 400 kuukaudessa.

Mukavaa alkavaa kesää kaikille!

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD