Skip to content

Eläinpeli julkaistu ilmaiseksi

Puheterapia - blogi

Eläinpeli perussanaston harjoitteluun

Yrityksen perustamisvuosista saakka olemme pohtineet oman materiaalin luomista. Päädyimme vuoden 2020 loppupuolella kehittämään ohjelmaa iPadille ja erillistä lautapeliä nimeltä Eläinpeli. Ipad-peli kulkee nimellä Sanatris ja peliin on sisällytetty puhe- ja kuvatuki sekä useita erilaisia sanavarastoon liittyviä harjoituksia. Sanatriksen voi ostaa Appstoresta kaikille Applen laitteille.

Lautapelin julkaisemme puolestaan ilmaiseksi Creative Commons-lisenssillä, koska tuotteen kaupallistaminen vaatisi terapiayritykseltä kohtuuttoman suuren ponnistuksen ja peli tuottaa enemmän hyvää, kun ammattilaiset ja esimerkiksi varhaiskasvatus voivat ottaa sen halutessaan ilmaiseksi käyttöön. Pelin ovat suunnitelleet yrityksen puheterapeutit yhdessä artistina toimineen Ella-Leena Anttilan kanssa. Eläinpelin suunniteltu lasten huumorintajua silmällä pitäen hauskaksi ja motivoivaksi kokonaisuudeksi, jota pelatessa harjoitellaan perussanastoa.

Eläinpelin Creative Commons -lisenssi sallii vapaasti ei kaupallisen käytön ilman muutoksia. Peliin voi lisätä halutessaan kysymyskortteja, joten harjoittelua voi yksilöidä aina lapseen tarpeen mukaan.

Pelin voi ladata vapaasti tästä.

 

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD