Skip to content

Etsimme puheterapeuttia Tampereelle

Puheterapia - blogi

Etsimme puheterapeuttia Tampereelle

Puheterapeutti – asiat voi tehdä oikeasti toisin.

Oletko toivonut koskaan työpaikkaa, jossa tulet nähdyksi ja kuulluksi? Paikkaa, jossa asioista puhutaan avoimesti, sinuun luotetaan ja voit kehittyä ammatillisesti sekä mahdollisesti uraa ajatellen. Kannattaa siis hakea meille, koska yrityskulttuurimme perustuu edellä mainittuihin asioihin. Et joudu keskittymään epäolennaiseen, koska viihdyt, kehityt ja nautit puheterapeutin työstä. Tällöin myös asiakkaat saavat laadukasta ja tuloksellista kuntoutusta.

Yksityisen puolen puheterapia toteutuu pääosin lapsiasiakkaiden parissa ja heidän arjessaan kuten päiväkodeissa, kouluissa ja välillä myös kotona. Arvostamme työssä laadukasta jälkeä, asiakasryhmiin perehtymistä ja koulutamme sinut laaja-alaisesti esimerkiksi puheen tuoton, vuorovaikutuksen ja kielellisten taitojen kuntoutukseen. Työvälineet ovat meillä materiaaleista laitteisiin huippuluokkaa ja niitä päivitetään jatkuvasti vastaamaan uusimpia tarpeita.

Palkkauksen suhteen tarjoamme erinomaisen kuukausipalkan ja motivoivan kannustinjärjestelmän – tai voit valita myös tekemääsi työmäärään perustuvan laskutuspohjaisen vaihtoehdon, jolloin voit itse suunnitella vielä tarkemmin työsi toteutusta. Voit toimia meillä myös ammatinharjoittajana. Useampi palkkamalli mahdollistaa vapauden valita itselleen sopivan vaihtoehdon ja tuo läpinäkyvyyttä toimintaamme.

Tampereen toimistomme sijaitsee Lahdesjärvellä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, joten toimistolla käyminen on erittäin käytännöllistä, etkä joudu etsimään parkkipaikkaa tai maksamaan siitä. Työnteko vaatii oman auton käyttöä, eikä valitettavasti onnistu julkisilla kulkuvälineillä.

Odotamme kuulevamme sinusta niin valmistumassa oleva työuran aloittaja kuin kokenut konkarikin!

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Mikäli jokin edellä mainituista asioista herätti innostuksen, niin ota yhteyttä aluepäällikkö Maiju Laitiseen p. 050 327 8710 tai maiju.laitinen (at) cognimed.fi.

Palkkaus: sopimuksen mukaan
Hakuaika: 19.12.2021 mennessä tai sopivan hakijan löydyttyä
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Koulutusvaatimus: laillistettu puheterapeutti
Yhteystiedot:  Maiju Laitinen (p. 050 327 8710) tai etu.suku@cognimed.fi

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD