Skip to content

Etsimme puheterapeuttia Helsinkiin ja Tampereelle

Puheterapia - blogi

Etsimme puheterapeuttia Helsinkiin ja Tampereelle

Puheterapeutti – asiat voi tehdä oikeasti toisin.

Tule osaksi mukavaa ja rentoa asiantuntijaryhmää, jossa ammattilaisia arvostetaan ja sinuun luotetaan. Tehtävämme on huolehtia, että viihdyt, kehityt ja nautit puheterapeuttina työskentelystä, jolloin myös asiakkaat saavat laadukasta ja tuloksellista kuntoutusta. Meillä et joudu keskittymään epäolennaisiin asioihin, joita esimerkiksi huono yrityskulttuuri ja johtaminen aiheuttavat.

Puheterapia toteutuu pääosin lasten parissa asiakkaiden arkiympäristöissä kuten päiväkodeissa, kouluissa ja välillä myös kotona. Arvostamme työssä laadukasta jälkeä, asiakasryhmiin perehtymistä ja koulutamme sinut laaja-alaisesti esimerkiksi puheen tuoton, vuorovaikutuksen ja kielellisten taitojen kuntoutukseen. Työvälineet ovat meillä materiaaleista laitteisiin huippuluokkaa ja niitä päivitetään jatkuvasti vastaamaan uusimpia tarpeita. Pääkaupunkiseudulla töitä voi tehdä julkisilla kuluvälineillä, mutta Tampereella tarvitset auton työntekoa varten.

Palkkauksen suhteen tarjoamme vaihtoehdoiksi joko erinomaisen kuukausipalkan ja motivoivan kannustinjärjestelmän tai voit valita myös tekemääsi työmäärään perustuvan laskutuspohjaisen vaihtoehdon, jolloin voit itse suunnitella vielä tarkemmin työsi toteutusta. Halutessasi voit työskennellä myös ammatinharjoittajana, mutta tällöin kuulut tietenkin työyhteisöömme kuten jokainen muukin ammattilainen.

Mikäli jokin edellä mainituista asioista herätti innostuksen, niin ota yhteyttä puhelimitse Helsingin aluepäällikkö Immi Soisaloon (p. 050 477 5529) ja Tampereen aluepäällikkö Maiju Laitiseen (p. 050 327 8710). Voit myös toimittaa vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen hakemus@cognimed.fi. Muistathan hakea 30.9. mennessä – aloitusajan suhteen olemme hyvin joustavia.

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD