Skip to content

PECS-koulutus etänä 29.-30.10.2020

Picture Exchange Communication System (PECS1)

Järjestämme 29-.30.10.2020 Zoom-yhteydellä etänä tapahtuvan PECS1-koulutuksen yhdessä PECS-järjestön kanssa. Voit osallistua koulutukseen mistä tahansa. Postitamme sinulle koulutusmateriaalit, joten tällä kertaa ei ole väliä, että oletko mökillä, kotona tai toimistolla. Koulutukseen osallistuminen vaatii Zoom-ohjelmiston hallinnan ja emme voi toimia teknisenä tukena, jos ohjelmiston käyttö ei onnistu. Huomioithan tämän ilmoittuessasi koulutukseen.

Suosittelemme koulutusta kaikille, jotka tekevät autismikuntoutuksen parissa töitä ja haluavat noudattaa PECS-menetelmää. PECS antaa viitekehyksen vuorovaikutuksen ydintaitojen harjoitteluun kuvien kautta ja yhtenä tarkoituksena on käyttää harjoittelun viitekehyksenä lapsen omia motivaationkohteita.

Ilmoittaudu

Aiemmin koulutus myytiin loppuun ja tänä vuonna paikkoja on noin kahdeksalle omien tarpeidemme lisäksi. Ilmoittaudu pian, jotta varmistat paikkasi koulutuksessa. Ilmoittautuminen tapahtuu Google Formsin kautta täältä: https://forms.gle/sPK7U7k1MvAqM8rdA

 

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD