Skip to content

PRT- ja PROMPT-koulutukset tammi- ja maaliskuussa

PRT- ja PROMPT-koulutukset

Järjestämme PRT-koulutuksen 31.1.-1.2.2019 Helsingissä. Kouluttajana toimii jälleen puheterapeutti Johanna Ikonen ja tarkempi sijainti ilmoitetaan myöhempänä ajankohtana. Ensimmäinen koulutuspäivä alkaa kauempaa tulevia ajatellen kello 10.00. Koulutus sisältää kahvitarjoilut, lounaat ja materiaalit. Suosittelemme koulutusta jokaiselle puheterapeutille, joka tekee kuntoutustyötä esimerkiksi autismikirjon henkilöiden parissa.

Tuomme uudestaan myös PROMPT-koulutuksen Suomeen ja tällä kertaa mukana ovat niin peruskurssi (introduction) kuin jatkokurssi (bridging). Peruskurssi on kolmipäiväinen ja järjestetään 20.-22.3.2019 ja jatkokurssi puolestaan 25.-27.3.2019. PROMPT-menetelmä on tarkoitettu erilaisten puheentuoton häiriöiden kuntoutukseen ja ideana on tukea puheentuottoa kasvoille käsin tehtävin manuaalisin liikesarjoin.

Ilmoittaudu

PRT-koulutuksen tiedot ja ilmoittautuminen tapahtuu koulutukset-osiostamme. PROMPT-menetelmään ilmoittaudutaan puolestaan instituutin verkkosivuilta, jonka kautta hoidetaan myös maksut ja muut mahdolliset muutokset. Olemme PROMPT-koulutuksessa tällä kertaa vain tilajärjestäjän roolissa ja koulutus ei sisällä siten esimerkiksi lounasta. Ilmoittaudu Introduction to PROMPT -koulutukseen täältä ja Bridging-koulutukseen täältä. Koulutuksia ei voi suorittaa samalla kertaa.

CogniMed järjestää erilaisia menetelmäkoulutuksia omille puheterapeuteille, jotta puheterapia perustuu parhaaseen mahdolliseen tietoon ja osaamiseen. Tarjoamme puheterapiaa tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Puheterapian lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat psykologipalvelut ja työnohjaus.

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD