Skip to content

Haemme nyt useille paikkakunnille puheterapeutteja ja tiiminvetäjiä!

Puheterapia - blogi

CogniMed – Yhdessä innostumme, luotamme ja onnistumme!

Haluatko työpaikan, missä on aidosti kivaa ja hyvä tehdä töitä? CogniMedilla panostetaan puheterapeuttien hyvinvointiin ja ammatilliseen kehitykseen, joka näkyy ilona päivittäisessä arjessa!

Haemme nyt Helsingin, Turun ja Tampereen toimipisteille puheterapeutteja!

CogniMedilla toteutetaan puheterapiaa täydellä sydämellä ja meillä on alusta asti panostettu puheterapeuttien hyvinvointiin! Meillä se näkyy konkreettisesti ilona päivittäisessä arjessa, jossa pääset jakamaan ajatuksia työstä kollegoiden kanssa omassa pikku tiimissä. Meillä satsataan puheterapeuttien ammatilliseen kehitykseen runsaan koulutustarjonnan ja tiiviin työnohjauksen kautta. Huolellinen perehdytys ja esihenkilön tiivis tuki takaavat sen, että meillä voi työnsä aloittaa myös uransa alussa oleva puheterapeutti. Toisaalta kokeneempaa konkaria voi kiinnostaa mahdollisuudet vaikuttaa omaan urapolkuun esimerkiksi esihenkilötehtävien parissa tai kerryttää lisätienestiä vaikkapa somevastaavan pestissä. 

Olemme joustavia ja pääset suunnittelemaan itsenäisesti oman työviikkosi aikataulut. CogniMed on arvoiltaan lämmin ja huoltapitävä työnantaja, jossa avoimen keskustelukulttuurin ansiosta asioihin pääsee aidosti vaikuttamaan. Missiomme on tarjota ainutlaatuinen yrityskulttuuri työntekijöille ja tätä kautta mahdollistaa täydellä sydämellä toteutettua terapiaa asiakkaille.

Tarjoamme puheterapeuteille myös erilaisia ansaintamalleja, joista sinä voit valita itsellesi sopivimman. Voit valita joko erinomaisen kiinteän kuukausipalkan, työmäärään perustuvan laskutuspalkan tai työskentelyn ammatinharjoittajana. 

Puheterapiakäynnit toteutetaan pääsääntöisesti asiakkaan omassa ympäristössä kotona, kouluissa ja päiväkodeissa. Asiakastyössä voit liikkua omalla autolla tai julkisilla mahdollisuuksien mukaan. Toiveemme kohtaavat, kun me haluamme olla sinun paras työpaikkasi ja sinä haluat olla asiakkaalle paras puheterapeutti.

Haussa myös tiimivetäjiä Espoon ja Tampereen toimipisteille!

Tiiminvetäjänä toimit oman puheterapeuttitiimisi lähiesihenkilönä viikottaisessa arjessa jakamassa työn iloja ja alhoja. Kokemus puheterapeutin työstä auttaa sinua työssäsi, mutta muistathan, että tukenasi on koko CogniMedin väki eli uskallathan hakea, vaikka et vielä tietäisi kaikkea kaikesta tai sinulla ei olisi kokemusta yksityisen puolen työnkuvasta. Toimipisteillä töitänsä tekee yhteensä kaksi tiimiä eli tiiminvetäjäkollegakin on samalla toimipisteellä.

Tiiminvetäjälle tarjotaan esihenkilöiden oma työnohjaus, tiiminvetäjän lähiesihenkilön välitön tuki, paljon esihenkilökoulutuksia ja kattava perehdytys. Osana työviikkoa saat edelleen tehdä puheterapeutin kliinistä työtä. Palkkauksessa ja kannustinjärjestelmässä huomioidaan työnkuva.

ME TARJOAMME SINULLE:

– Hyvinvoivan ja rennon työyhteisön

– Lämminhenkiset ja ystävälliset esihenkilöt ilman hierarkiaa

– Mukavaa yhteistä virkistystoimintaa

– Vahvan tuen puheterapeutin työhön

– Ammatillisen kehittymisen koulutusten ja työnohjauksen kautta

– Viihtyisän toimiston ja vastaanottotilat helposti saavutettavissa olevalla sijainnilla

– Kaiken tarvitsemasi terapiamateriaalin ja toimivat työvälineet

– Vapauden suunnitella omat työaikataulut

– Haluamasi ansaintamallin

SINULTA TOIVOMME:

– Oma-aloitteisuutta

– Reippautta

– Uteliaisuutta oppia uutta

– Iloista tiimihenkeä

– Halua kehittyä ammatillisesti

– Valmiutta itsenäiseen työhön

Aiempi kokemus puheterapeutin työstä ei ole välttämätöntä

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Lähetä heti avoin hakemus osoitteeseen hakemus@cognimed.fi tai kysy lisää työpaikoistamme toimipaikkakohtaisesti: 

Espoo & Helsinki

Aluepäällikkö Raisa Selkämaa, p. 050 3368506, raisa.selkamaa@cognimed.fi

Tampere

Aluepäällikkö Maiju Laitinen, p. 0503278710, maiju.laitinen@cognimed.fi 

Turku

Aluepäällikkö Ilkka Ketolainen, p. 0505179714, ilkka.ketolainen@cognimed.fi 

Haku päättyy 31.10.2022. 

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD