Skip to content

Etsimme puheterapeuttia Turkuun

Puheterapia - blogi

Etsimme puheterapeuttia Turkuun

Puheterapeutti – asiat voi tehdä oikeasti toisin.

Oletko toivonut koskaan työpaikkaa, jossa tulet nähdyksi ja kuulluksi? Paikkaa, jossa asioista puhutaan avoimesti, sinuun luotetaan ja voit kehittyä ammatillisesti sekä mahdollisesti uraa ajatellen. Kannattaa siis hakea meille, koska yrityskulttuurimme perustuu edellä mainittuihin asioihin. Et joudu keskittymään epäolennaiseen, koska viihdyt, kehityt ja nautit puheterapeutin työstä. Tällöin myös asiakkaat saavat laadukasta ja tuloksellista kuntoutusta.

Yksityisen puolen puheterapia toteutuu pääosin lapsiasiakkaiden parissa ja heidän arjessaan kuten päiväkodeissa, kouluissa ja välillä myös kotona. Arvostamme työssä laadukasta jälkeä, asiakasryhmiin perehtymistä ja koulutamme sinut laaja-alaisesti esimerkiksi puheen tuoton, vuorovaikutuksen ja kielellisten taitojen kuntoutukseen. Työvälineet ovat meillä materiaaleista laitteisiin huippuluokkaa ja niitä päivitetään jatkuvasti vastaamaan uusimpia tarpeita.

Palkkauksen suhteen tarjoamme erinomaisen kuukausipalkan ja motivoivan kannustinjärjestelmän – tai voit valita myös tekemääsi työmäärään perustuvan laskutuspohjaisen vaihtoehdon, jolloin voit itse suunnitella vielä tarkemmin työsi toteutusta. Halutessasi voit työskennellä myös ammatinharjoittajana, mutta tällöin kuulut tietenkin työyhteisöömme kuten muutkin. Useampi palkkamalli mahdollistaa vapauden valita itselleen sopivan vaihtoehdon ja tuo läpinäkyvyyttä toimintaamme.

Turun toimipisteemme sijaitsee Orikedolla. Tilat ovat erittäin viihtyisät, hyvien kulkuyhteyksien varrella ja siellä työskentelevät terapeutit aivan parhaita työkavereita. Työnteko vaatii oman auton käyttöä, eikä valitettavasti onnistu julkisilla kulkuvälineillä.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Palkkaus: sopimuksen mukaan
Hakuaika: 30.10.2021 mennessä tai sopivan hakijan löydyttyä
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Koulutusvaatimus: laillistettu puheterapeutti
Yhteystiedot:  Ilkka Ketolainen puh. 050 517 9714 tai etu.suku@cognimed.fi tai lähetä hakemuksesi suoraan hakemus at cognimed.fi ja otamme yhteyttä.

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD