Skip to content

Etsimme tiiminvetäjää Tampereelle

Puheterapia - blogi

Etsimme tiiminvetäjää Tampereelle

Hei sinä aurinkoinen ja valoisa, energinen ilontuoja? Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta? Haemme CogniMedille Tampereen puheterapeuttitiimiin tiiminvetäjää toimimaan aluepäällikön aisaparina. Tiiminvetäjänä luotsaat oman tiimisi arjen käytännön asioita. Aiempaa kokemuksesta esimiestyöstä ei tarvitse olla, koska meillä perehdytetään huolella ja tukea on tarjolla aina. Tärkeintä on oma halusi kehittyä ja oppia uutta niin esimiestyössä kuin puheterapeuttinakin.

Puheterapeuttina sinulla on ikiomat asiakkaat ja puheterapeutin työhön tarjoamme erittäin laajat koulutusmahdollisuudet ja kaikki tarvittavat materiaalit sekä työvälineet. Aiempi työkokemus puheterapeutin työstä on etu, mutta ei välttämättömyys, sillä oikealla asenteella kaiken voi oppia.
Ethän säikähdä titteleitäkään, sillä meillä kaikki ovat samalla viivalla töitä tekemässä aina toimitusjohtajasta aluepäällikköön ja tiiminvetäjästä tiimiläisiin. Tärkeintä on se, että töitä on hyvä tehdä ja saat olla mukana ideoimassa ja kehittämässä toimintaamme yhdessä koko porukan kanssa. Pystyt myös vaikuttamaan omaan työnkuvaasi sitä mukaan, mikäli halu vastuun ottamiseen ja itsenäiseen työskentelyyn kasvaa entisestään matkan varrella. Aluepäällikkö ja koko CogniMedin väki on tukenasi matkalla. Meillä tehdään töitä yhdessä!

CogniMedilla on hyvä meininki ja viihdymme hyvin työssämme. Jos haluat mukaan hyvään meininkiin, niin laita vapaamuotoinen hakemus Tampereen aluepäällikölle Maiju Laitiselle. Pesti täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Palkkaus: sopimuksen mukaan
Hakuaika: 30.4.2021 mennessä tai sopivan hakijan löydyttyä
Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan
Koulutusvaatimus: laillistettu puheterapeutti
Yhteystiedot: maiju.laitinen@cognimed.fi, 0503278710

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD