Skip to content

PECS-koulutus Helsingissä 10.-11.9.2018

Picture Exchange Communication System (PECS1)

Järjestämme 10.-11.9.2018 välisenä aikana PECS1-koulutuksen yhdessä PECS-järjestön kanssa. Koulutuspaikkana on Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva Kaapelitehdas ja ensimmäinen koulutuspäivä alkaa kauempaa tulevia ajatellen kello 10.00. Koulutus sisältää kahvitarjoilut, lounaat ja materiaalit.

Suosittelemme koulutusta kaikille, jotka tekevät autismikuntoutuksen parissa töitä ja haluavat noudattaa PECS-protokollaa. PECS antaa viitekehyksen vuorovaikutuksen ydintaitojen harjoitteluun kuvien kautta ja yhtenä tarkoituksena on käyttää harjoittelun viitekehyksenä lapsen omia motivaationkohteita.

Ilmoittaudu

Viime vuonna koulutus myytiin loppuun ja myös tänä vuonna paikkoja on vain kolmisen kymmentä. Ilmoittaudu pian, jotta varmistat paikkasi koulutuksessa. Tarkemmat yksityiskohdat ja ilmoittautumisohjeet löydät koulutukset-osiostamme.

CogniMed järjestää erilaisia menetelmäkoulutuksia omille puheterapeuteille, jotta puheterapia perustuu parhaaseen mahdolliseen tietoon ja osaamiseen. Tarjoamme puheterapiaa tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Puheterapian lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat psykologipalvelut ja työnohjaus.

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD