Skip to content

Uusi toimipiste Westendissä ja avoin paikka

Puheterapia - blogi

Uusi toimipisteemme Espoossa

Avasimme vuoden alussa Espoon Westendiin uudenkarhean toimipisteen, jossa työskentelee tällä hetkellä tiimi puheterapeutteja. Toimisto on erittäin viihtyisä, hyvien kulkuyhteyksien varrella ja etenkin työkaverit ovat parhaasta päästä. Toimipisteen sijainti mietittiin logistiikan näkökulmasta optimaaliseksi ja siten Westend on toiminutkin. Puheterapeutin hakuilmoituksen löydät vielä alta: meillä voit keskittyä olennaiseen ja asiat voi tehdä oikeasti toisin.

Hae puheterapeutiksi Westendiin

Oletko toivonut koskaan työpaikkaa, jossa tulet nähdyksi ja kuulluksi? Paikkaa, jossa asioista puhutaan avoimesti, sinuun luotetaan ja voit kehittyä ammatillisesti sekä mahdollisesti uraa ajatellen. Kannattaa siis hakea meille, koska yrityskulttuurimme perustuu edellä mainittuihin asioihin. Et joudu keskittymään epäolennaiseen, koska viihdyt, kehityt ja nautit puheterapeutin työstä. Tällöin myös asiakkaat saavat laadukasta ja tuloksellista kuntoutusta.

Yksityisen puolen puheterapia toteutuu pääosin lapsiasiakkaiden parissa ja heidän arjessaan kuten päiväkodeissa, kouluissa ja välillä myös kotona. Arvostamme työssä laadukasta jälkeä, asiakasryhmiin perehtymistä ja koulutamme sinut laaja-alaisesti esimerkiksi puheen tuoton, vuorovaikutuksen ja kielellisten taitojen kuntoutukseen. Työvälineet ovat meillä materiaaleista laitteisiin huippuluokkaa ja niitä päivitetään jatkuvasti vastaamaan uusimpia tarpeita.

Palkkauksen suhteen tarjoamme vaihtoehdoiksi joko erinomaisen kuukausipalkan ja motivoivan kannustinjärjestelmän tai voit valita myös tekemääsi työmäärään perustuvan laskutuspohjaisen vaihtoehdon, jolloin voit itse suunnitella vielä tarkemmin työsi toteutusta. Halutessasi voit työskennellä myös ammatinharjoittajana, mutta tällöin kuulut tietenkin työyhteisöömme kuten jokainen muukin ammattilainen.

Palkkaus: sopimuksen mukaan
Hakuaika: 30.4.2021 mennessä tai sopivan hakijan löydyttyä
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Koulutusvaatimus: laillistettu puheterapeutti
Yhteystiedot: Immi Soisalo p. 050 477 5529 tai etu.suku@cognimed.fi

Search

Viimeisimmät

Avainsanat

Seuraa meitä

Puheterapian tietopankki

Toimintaterapian tietopankki

  1. Toimintaterapia
  2. Lasten toimintaterapia
  3. Toimintaterapia ja motoriikka
  1. Aistit ja sensorinen integraatio
  2. Yliherkästi reagoiva lapsi
  3. Autismikirjo ja toimintaterapia
  4. Tarkkaavuushäiriö: ADD ja ADHD